الی بانو


این دستور رو از سایت توستر یاد گرفتم:tosterr.ir
 
مواد لازم:
 
روغن مایع 80 گرم
 
کره 40 گرم
 
پودر شکر 100 گرم
 
تخم مرغ 2 عدد
 
وانیل 2/1 قاشق چایخوری
 
ماست 2 قاشق غذاخوری
 
آرد 140 گرم
 
بیکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری
 
شلیل 2 عدد یزرگ
 
آلبالو هسته گرفته مقداری
 
من چندتا انجیر هم روی تارتم گذاشتم خوشمزه اش کرد
 
آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک میکنیم
 
قالب کمربندی به قطر 23 تا 28 سانتی که من نون نازکتری میخواستم و 28 انتخاب کردم رو برمیداریم و کفش کاغذ میندازیم و روی کاغذ و دیواره ها رو با کره چرب میکنیم
 
آلبالو ها رو هسته میگیریم
 
شلیل رو هم برش های خلالی میدیم
 
فر رو روی 175 درجه میذاریم گرم بشه
 
کره و روغن و شکر رو میزنیم تا سبک و کرمی بشه، تخم مرغ ها رو دونه دونه با وانیل اضافه میکنیم میزنیم، بعد نوبت ماست میشه و خوب یکدست که شد آرد رو اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن میزنیم و میریزیم توی قالب! یه لایه ی نازکی میشه که اشکالی نداره خوب صافش میکنیم
 
دورتا دور برش های شلیل رو میچینیم و وسط آلبالوها رو میریزیم تقریبا 40 تا دونه!
 
میذاریم توی فر ببرای 25 تا 30 دقیقه! تا زمانی که دورش و روش طلایی بشه
 
از فر میاریم بیرون خنک که شد میذاریمش توی ظرف فر!
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک وارونه ی پرتقال


پتات چاپ Petat-chop


کیک شکلاتی پرتقالی


قهوه فرانسه






نظرات شما


سامانتا :

عزیزم میشه لطفا اندازه هارو به پیمانه بدی نه گرم ممنون میشم

-----------------------------

سلام گلم چشم