الی بانو


سلام اینم یه رسیپی عالی و خوشمزه
من که عاشقش شدم
 
مواد لازم برای 4 نفر:
1 کیلوگرم  کدو سبز
1 لیوان کشک غلیظ
پیاز داغ ، سیر داغ ، نعنا داغ بمیزان لازم
کاسه متوسط گردو آسیاب شده
روغن بمیزان لازم
نمک ، فلفل ، زردچوبه بمیزان لازم
 
 
طرز تهیه غذا:
ابتدا کدوها را شسته و رنده می کنیم بر روی شعله قرار داده درب ظرف را گذاشته تا بخار کند و نرم شود ( کدوها حین پخت آب انداخته و چند دقیقه یکبار درب را برداشته و کدوها را هم زده و با پشت قاشق آنهارا له میکنیم ) این عمل را ادامه داده تا کدوها پخته شود زمانی که خامی آنها از بین برود زمان اضافه کردن روغن است ، روغن را افزوده و خوب تفت میدهیم نا از حالت خامی کاملا خارج شود ادویه های موردنظر را می افزاییم . سپس نیمی از سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ را به همراه گردوهای آسیاب شده به مواد اضافه میکنیم هم زده ، سپس کشک را که کمی رقیق کرده به باقی مواد می افزاییم، هم زده درب ظرف را گذاشته اجازه میدهیم غذای ما جا افتاده و مزه دار شود. توجه داشته باشید که کشک کدوی ما نباید شل باشد . بعد از افزودن مواد انتهایی طعم غذا را بچشید و در صورت نیاز مقدار آنها را افزایش دهید مانند کشک و ... در انتها نیز غذا را در ظرف مورد نظر خود سرو کرده و روی آن را با پیاز داغ و سیرداغ و نعنا داغ و گردو و در صورت تمایل کمی زعفران آب کرده تزیین کنید . نوش جان همگی


به شما پیشنهاد میکنیم :





مافین شکلاتی(دبل چاکلت)


زبرا کیک


صبحانه کوچولوها


دمپخت سبزیجات






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: