یه غذایی خیلی وقتا درست میکنم که هر کی خورده مشتری شده ، مخصوصا همسری عاشقشه یه پلوی مخلوط عالی که من همیشه با ته دیگ سیب زمینی یا نون یا کاهو درستش میکردم
ایندفعه تصمیم گرفتم مث ته چین درستش کنم چون مطمئن بودم خوشمزه میشه
خب بریم سراغ رسیپی
مواد لازم برای 5 یا 6 نفر:
مرغ : 4 تکه از هرجای مزغ که دوس دارین فرقی نداره
فلفل دلمه ای: 1 عدد (رنگی بریزین خوشگل میشه ولی من رنگی نداشتم سبزشو ریختم)
هویج: 4 عدد درشت و خوشرنگ
قارچ :10 تا 15 تا درشت
پیاز: 1 عدد
برنج : 5 پیمانه
زرده تخم مرغ 2 عدد
ماست :1/5 پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن و کمی دارچین
رب گوجه:2 ق غ خ
زعفران
کره:25 گرم
مرغ رو بذارید بپزه
برنج رو خیس کنید
قارچ و پیاز و فلفل دلمه و هویج رو نگینی خرد کنید
خب حالا آب برنج رو با یکم روغن و نمک بذارید به جوش بیاد
ماست و زعفران و زرده تخم مرغ رو مخلوط کنید
تو این فاصله پیاز و هویج رو خوب تفت بدین که طلایی بشه و قارچ رو بهش اضافه کنید و وقتی آبش کشیده شد مرغ پخته و خرد شده رو بهش اضافه کنید و بذارید حسابی باهم سرخ بشن حالا فلفل دلمه رو اضافه کنید


میدونید من فلفل دلمه رو همیشه آخر اضافه میکنم و کم تفتش میدم چون تجربه ثابت کرده اگه زود اضافه بشه تلخ میشه
بعد نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین رو اضافه کنید و رب گوجه رو هم اضافه کنید و با هم به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت بدین

برنج رو یکم (نه زیادددددددددد)زنده تر آبکش کنید مواظب باشید این غذا یه چیزی نزدیک به ته چینه و نکنه زیادی زنده بردارید برنج رو آبکش کنید و همچی یه نموره نزدیک آماده شدن شما آبکشش کنید
خب حالا 1/3 برنج رو به مخلوط ماست اضافه کنید و کف قابلمه بریزید و بذارید یه کوچولو(2 دقیقه ) با روغن تنها باشه

بعد1/3 از مواد مرغ و سبزیجاتتون روی اون پخش کنید
یه لایه برنج بریزید

1/3 از موادتون رو روی برنج بریزید
یه لایه برنج دیگه بریزید

بقیه موادتون رو روی برنج پخش کنید

حالا بقیه برنج رو روی مخلوطتون بریزید و چند تکه کره روش قرار بدید و بذارید به مدت 1/5 ساعت با حرارت ملایم دم بکشه البته بعد از 40 گذشتن از زمان پخت شعله پخش کن رو روی حرارت قرار بدید

این غذا جز خوشمزه ترین غذاهییه که میتونین درست کنید و لذت ببرید از خوردنش
نوش جان

