مریم بانو


این هم یه شربت خنک تابستونه دیگه:

حدود یک کیلو نعناء رو بشورید و داخل قابلمه با دو لیتر آب بزارید تا حدود بیست دقیقه جوش بزنه. بعد این مایع رو حدود یک شب تا صبح بزارید با دمکنی بمونه.

روز بعد صافش کنید و اندازه گیری کنید. اگر حدود 4 کاسه آب داشت شما سه کاسه و نیم شکر بریزید و بزارید روی گاز تا قوام بیاد.  در آخر هم جوهر لیمو رو بهش اضافه کنید تا شکرک نزنه و رنگش شفاف بمونه. میتونیم رنگ خوراکی سبز بهش اضافه کنید اما من اضافه نکردم و همینطور که میبینید خوشرنگ هم شده.



به شما پیشنهاد میکنیم :





پاستا با سس آلفردو


سالاد کلم و کشمش


نان پیتا


کیک کاپوچینو






نظرات شما


شيوا :
سلام مريم جون
خسته نباشي خانم هنرمند
يه سوال: نعنا رو برگ برگ كنيم يا با شاخه بزاريم بجوشه؟
واسه اين مقدار چقدر جوهر ليمو يا آب ليمو بريزيم؟
قبلا از صبر و حوصله اي كه به خرج ميديد ممنونم.
***************************************
سلام ممنونم
بله با شاخه بذارید که راحت بعد خارجش کنید
یک قاشق چایخوری جوهر لیمو و یا یک ق غ آب لیموترش کافیه
بانو :
سلام عزیزم
حتما باید جوهر لیمو رو اضافه کنیم؟
مقدار جوهر لیمو چقدر هست؟
جایگزینی برای جوهر لیمو وجود نداره؟
************************************************
سلام
جایگزینش آب لیمو هست
محبوبه :

ببخشید من تازه کارم می پرسم. فقط 20 دقیقه باید بجوشه؟؟؟ بعد باید زیر گاز رو خاموش کرد و بذاریمش با دمکنی کنار؟؟؟

*********

 

بله عزیزم دقیقا همینه

حمیده همون طلا :

ممنون مریم بانو.ولی من هر دفعه پختم نشد تقریبا سیاه رنگ شد من میپزم بعد از صافی رد میکنم میریزم تو جا یخی بعد توی هر شربت میریزم هم شربت سبز رنگ میشه هم طعم نعنل میگیره.کیکتم تو انجمن دیدم خوشمل بود.به من سر بزن

 

*****************

 

حمیده جان احتمالا زیاد روی گاز میمونه. مدت زمان و حرارت خیلی مهمه. ضمنا سعی کن از برگهای بزرگ و سبز پررنگ نعنا استفاده کنی

حتما عزیزم

حمیده :

سلام مریم بانو.خیلی خوشرنگه یعنی اصلا رنگ نریختی چجوری اینقدر سبزه رازش چیه اخه من مپزم سیاه میشه

 

***********

 

سلام عزیزم

نه رنگ نریختم. من از برگهای جوون نعنا استفاده کردم. البته نعناش هم مال باغ مامانم بود

مامان گلی :

سلام مریم جون
من نعناع رو برگ کردم و شستم اما اندازش رو چشمی حساب کردم واحساس کردم کمتر از 1 کیلو هست به خاطر همین 1.5 لیتر آب گذاشتم و با نعناع جوشوندم اما رنگش زرد شد و قبل از اینکه شکر بهش بزنم یکمیش رو مزه کردم ببینم تند هست یا نه هیچ مزه ای نمیداد منم دور ریختم حالا میخوام بدونم اشکال کارم کجابوده ؟اندازه آبم دقیق نبوده؟

 

**************

 

برای منم سوال شد که چرا رنگش زرد شده!!!!! زیاد جوشوندی؟

برای مزه اینو بگم که شربتش طعم تندی نداره. یعنی مثل عرق نعنا نیست یه طعم ملایمی از نعنا رو حس میکنید