مریم بانو


 

امیدوارم فرنچ تست رو که قبلا آموزشش رو دادم درست کرده باشید (چون خیلی لذیذ و خوشمزه هست).

من دیشب با انجیر برشته امتحان کردم که بسیار خوشمزه شد مخصوصا شهدش که مخلوطی از کره و عسل و دارچین و شیره انجیر بود روی نونهای تست طعم دلپذیری داشت.

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





تزئین سالاد


پودینگ شکلاتی


پیتزا کلاسیک با پنیر پراتو


نان و مربای خانگی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: