مریم بانو


اولین انجیر نوبرانه امسال به دستم رسید و منم باهاش این دسر رو درست کردم. البته طرز تهیه اش رو قبلا تو یه برنامه آشپزی خارجی دیدم اما وقتی سرچ کردم دیدم اینجا هم این دسر رو دارند البته شیر یا خامه توش میریختند.

مواد لازم:

انجیر     5  عدد

کره       20 گرم

عسل     2 ق غ

دارچین    1 ق غ

گردو       2 عدد

 

انجیر رو از وسط برش بزنید یا میتونید چهار قاچش هم بکنید. روی هر تکه مقداری گردو بزارید.

 

 

کره رو آب کنید و عسل و دارچین رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه.

 

 

این مایه رو روی انجیرها بریزید.

 

 

بزارید داخل فر حدود 5 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد. طوری که انجیرها برشته بشن اما نپزند و آب نندازند.

 

 

همونطور که گفتم تو بعضی از دستورها دیدم بهش شیر و خامه هم اضافه میکنند. ضمنا به نظر خودم این دسر کنار دسرهای دیگه یا برای تزئین خوشمزه و شیک میشه.



به شما پیشنهاد میکنیم :





حلیم بادمجان


شیرینی برنجی


کیک قابلمه ای عالی


میلک شیک توت فرنگی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است