مریم بانو


 

طعم این فرنی برای دوستداران شکلات بسیار لذت بخشه. درست کردنش هم کاری نداره. فقط لازمه فرنی رو درست کنید بعد چند تا تکه شکلات خوشمزه( این قسمتش مهمه چون طعم شکلات تو فرنی بارزه) کف ظرف بزارید و فرنی داغ رو بریزید روش و با قاشق هم بزنید. اگر میخواهید مثل فرنی من ابر و بادی بشه فقط لازمه چند بار هم بزنید تا شکل بگیره.



به شما پیشنهاد میکنیم :





ترشی مخلوط


چیکن پارمزان


آشپز هنرمند(الی بانو و مریم بانو)


سالاد کلم و کشمش


نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: