مریم بانو


 

چند روزی میشد دخملی من دلش کیک شخولاتی(همون شکلاتی خودمون) میخواست. منم اینو براش درست کردم. با یه لیوان شیر کنارش، حسابی چسبید:

آرد              دو پیمانه

پودر کاکائو     دوسوم پیمانه

شکر            یک و نیم پیمانه

کره             صد و پنجاه گرم

تخم مرغ       دو عدد

بکینگ پودر      یک ق چ

نمک            نصف ق چ

وانیل          یک چهارم ق غ

شیر کاکائو        یک پیمانه

آرد و پودر کاکایو را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید. نمک و بکینگ پودر رو هم بهش اضافه کنید. فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.

کره نرم شده رو با شکر حسابی هم بزنید.

تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید و با همزن خوب بزنید.

حالا یکم مخلوط آرد و پودر کاکائو رو اضافه کنید و هم بزنید بعد یکم از شیر کاکائو. دو باره این مراحل رو انجام بدید. فقط اخرین چیزی که اضافه میکنید آرد و پودر کاکائو باشه.

قالب رو چرب کنید و یکم پودر کاکائو روش بپاشید. مواد رو داخل قالب بریزید و بزارید برای حدود 30 دقیقه داخل فر. البته مال من حدود 40 دقیقه شد.

 

 

 

من دستور کیک رو از سایت زیر گرفتم:

http://101recipe.com/?p=75



به شما پیشنهاد میکنیم :





لازانیای ویژه با سه مدل پنیر


چیز کیک عسل و شکلات


نان روغنی


گراتن بادمجان کبابی






نظرات شما


گلنا :
نامبر وان بانو.. تزعینش ک. معرکه س...
**************************************
ممنونم از شما
لطف دارید
افسانه :
سلام الی جونم.بسیار عالی .خیلی خیلی دوست دارم.دختر منم عاشق کیک شکلاتیه.دستت درد نکنه.موفق باشی عزیزم.مادر نمونه.
*************************************************
سلام عزیزم محبت داری دوست هنرمندم
انشاالله برای دختر خانومتون درست کنید و لذت ببرید ...شما هم موفق باشید عزیزم
ماری :
مریم جون به جای شیر کاکایو میشه از شیر ساده استفاده کرد؟واینکه قالب باید حتما کمربندی باشه آخه قالب من از ایناییه که فرم الومینیومی داره نازکه و کفشو که چرب میکنم و کمی آرد میپاشم راحت کیکم درمیاد.
********************************************************
سلام بله شیر ساده هم میشه
مهم نیست قالب معمولی هم میشه فقط توش کاغذ روغنی بنداز که راحت خارج بشه
یا خوب چرب و ارد پاشی کن
رویا :

سلام مریم بانو ییخشید نمک در دستور کیک پزی منظور نمک آشپزخانه است یا نمک میوه

***********************************

سلام...در این دستور نمک آشپزخانه منظور هست...

باران :

سلام چقد خوشگله این کیک میشه روش تزیینشم بگید؟ مررررررسی

 

****************

 

سلام. ممنون عزیزم

شکلات رو به روش بن ماری ذوب کردم. کمی که خنک شد داخل قیف ریختم و بعد دایره های متحدالمرکزی روی کیک کشیدم. بعد خلال دندون رو از مرکز به بیرون کشیدم .

ماری جون :

سلام مریم جون سایز قالب رو نگفتی اگر میتونی سایزش لطفا بگید......مرسی عزیزم.

 

**********************

 

ماری جون قالب من 15 سانتی کمربندی بود

mahnaz :

سلام مریم جون مرسی از دستورهای بسیار عالیت سوالم اینه که کیک های من تو فر به صورت کج پف میکنه علتش چیه؟ بازم ممنون

 

****************

 

ممنون از لطفت

عزیزم به احتمال زیاد سینی فرت کجه که اینجوری پف میکنه یا اینکه بکینگ پودر یکدست با مواد مخلوط نشده

مامان گلی :

سلام مریم جون میشه به جای کره از روغن مایع استفاده کنیم اگه میشه چند گرم یا چند پیمانه ؟

 

***************

 

مامان گلی سعی کن دستورات شیرینی یا کیک رو هیچوقت عوض نکنی چون احتمال خراب شدنشون زیاده. معمولا برای داشتن یه کیک نرم و ترد از کره استفاده میشه. به نظر من تغییر نده اما اگر خیلی اصرار داری نصف کره و نصف روغن مایع بریز

اعظم :

عالی شده مریم بانو،بخصوص تزئین زیباش..ممنون عزیزم

 

***************

 

ممنون اعظم جان

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: