مریم بانو


این هم یه غذای مجلسی و خوشمزه:

باید بگم برای این غذا لازم نیست حتما از ماهیچه استفاده کنید مهم اینکه از گوشت گوسفند استفاده کنید. اول بزارید گوشتتون با پیاز و ادویه و نمک و فلفل و یه حبه سیر بپزه. زیاد هم نباید آبدار بشه. هر چی غلظتر باشه خوشمزه تر میشه.

برنج رو با باقالی بزارید رو گاز تا بجوشه و وقتی یکم نرم شد آبکش کنید. من برای ته دیگ کف قابلمه روغن ریختم و یکم زیره سیاه ریختم. بعد یه مقدار برنج رو با ماست و زردچوبه مخلوط کنید و بزارید کف قابلمه. حالا برنج رو لایه لایه بریزید و روش شوید خشک بریزید. چند تا تکه کره بزارید رو برنج و اجازه بدید دم بکشه.

برای درست کردن سس ماهیچه: یه پیاز رو رنده کنید و تفت بدید. بعد یک قاشق رب گوجه رو بهش اضافه کنید و خوب تفت بدید و به آب ماهیچه اضافه کنید و بزارید چند تا جوش بخوره و یکم هم آب نارنج بهش اضافه کنید.

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





آش دوغ


رشته پلو


شامی گوشت و سویا


کیک باهوش






نظرات شما


آزاده :

سلام.درقسمت خورش بامیه نظرگذاشتم ولی ارسال نشد درموردخورش بامیه خواستم نظربدم اینکه به جای سیب زمینی پوره ی گوجه که صاف شده اضافه کنین وسیرفراوان موقع تفت دادن گوشت اضافه کنیدکه بسیارخوشمزه وغلیظ میشه امتحان کنید .

************

ممنونم عزیزم

حتما

ماری :

kheili alie

 

*******************

 

ممنون