مریم بانو


نظرتون در مورد یک صبحانه متداول اروپائی چیه؟ من که میگم عالیه و عاشقش شدم. البته برای عصرونه و شام هم مناسبه.

فرنچ تست تو کشورهای مختلف دستور پخت متفاوتی داره من این رسپی رو به خاطر وجود دارچینش انتخاب کردم چون عاشق طعم دارچینم. ضمنا شما میتونید این تستهای برشته رو با خامه یا مربا یا تکه های میوه یا پنیر سرو کنید. انتخاب با خودتونه.

 

به ازای هر دو تا نون تست از یک تخم مرغ و یک چهارم لیوان شیر و نصف ق غ پودر دارچین و یک ق شکر و کمی وانیل استفاده کنید. البته من به جای وانیل از رنده پوست لیمو ترش استفاده کردم

 

 

مواد رو خوب با هم مخلوط کنید البته تو ظرفی که اندازه نون تستهاتون باشه

 

 

تو ماهیتابه حدود نصف ق تا یک قاشق روغن بریزید و بزارید داغ بشه(من از ماهیتابه رژیمی استفاده کردم). نونها را داخل مخلوط بزارید و سریع برعکسش کنید تا اون قسمتش هم آغشته به مواد بشه. حواستون باشه که فقط یک لحظه داخل مواد باشه نه بیشتر چون وا میره

 

 

حالا بزارید داخل ماهیتابه و شعله رو کم کنید خیلی کم. برای سرخ شدن هر طرفش چیزی حدود هفت تا هشت دقیقه لازمه تا روش کم کم برشته بشه اما داخلش نرم بمونه

 

 

من یک ق شکر رو داخل ظرف استیل کارامل کردم کمی کره بهش اضافه کردم و بعد گردوها رو بهش اضافه کردم تا برشته بشه و فرنچ تستم رو با گردوی کاراملی سرو کردم. بسیار خوشمزه و دلچسب شد.

 

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





نات باتر بادام


کیک وارونه آناناس(upside down cak)


چای آلبالو


تارت سیب خامه ای






نظرات شما


ندا :

سلام دوست عزیز . خیلی از سایتتون خوشم اومد . من لینکتون می کنم . بازم بهتون سر می زنم . موفق باشید . ( از هر هنری سخنی )

********************

سلام عزیزم ممنونم لطف داری

ما هم با افتخار شما رو لینک کردیم