مریم بانو


این هم یه مدل سرو خرما با دسر، من که خوشم اومد.

برای این تعداد من از 16 تا خرما استفاده کردم و ده گرم کره. اول خرما رو با کره آب شده و یکم دارچین و پودر گردو مخلوط کردم 

 

 

تو دست گردش کردم و داخل ظرف گذاشتم. روی هر کدومشون هم یه خلال دندون گذاشتم.

 یک قاشق پودر کسترد و یه لیوان شیر و یه قاشق شکر رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم روی گاز و هم میزنیم تا بجوشه. دسر رو آماده کردم و ریختم مابین خرماها. با سس شکلات و پودر نارگیل رنگی هم تزئینش کردم.

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





خوراک ابتکاری


شیرینی برنجی


کارگاه آنلاین سه ماهه شد...


دانستنیهای قنادی 1






نظرات شما


سعیده :

پودر کستر چیه ببخشید من تا حالا نشنیدم

 

*************

 

سعیده جان این پودر رو تو قوطی آبی رنگ از سوپریها میتونی تهیه کنی. برای تهیه دسر ازش استفاده میشه

مهرآرا :

سلام دوست خوبم به نظر عالي مياد در اسرع وقت درست ميكنم

نجمه :

درست کردم خوشمزه بود

مرسیییییییی

 

***************************

 

خواهش میکنم عزیزم

خرده خانم :

مرسی قربونتون برم

 

******************

 

خواهش میکنم عزیزم

خرده خانم :

مرسی مریم بانو
عزیزم گفتی میشه بجای کاسترد از پنیر خامه ای و شیرعسلی هم استفاده کرد؟ لطفا نسبتشون رو میگی؟ ممنون

 

**********************

 

برای دویست گرم خرما از نصف بسته شیر عسلی و حدود 50 گرم پنیر خامه ای استفاده کنید