مریم بانو


 

افطار امشب خونه مامان هستیم منم تصمیم گرفتم مسقطی و رولت رنگینک درست کنم که متاسفانه فرصت نشد رولت رو درست کنم و فقط مسقطی درست کردم.ظاهرش که خوب شد برای طعمش هم باید چند ساعتی صبر کنم تا افطار بشه:

 

مسقطی کاسه ای دستور از رزا منتظم



1. نشاسته 200گرم

2. شکر 400 گرم

3. اب 6 تا7 پیمانه(یک لیترو نیم)

4. گلاب نصف پیمانه

5. روغن 100گرم

6. خلال بادام بو داده 100 گرم

طرز تهیه:

نشاسته را در6-7پیمانه آب حل و از صافی رد می کنیم و در ظرف لعابی تمیزی می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا مایع جوش اید و کمی غلیظ شود بعد شکر و گلاب را اضافه می کنیم و خلال بادام را می شوئیم و داخل می ریزیم سپس روغن را داغ و به مایه اضافه می کنیم و مسقطی را بهم می زنیم تا تمام مواد مخلوط و غلیظ شود . مایه را در پیاله های کوچک بلوری می ریزیم و روی ان را با کمی پسته چرخ کرده تزئین می کنیم . ممکن است به جای 100 گرم روغن 150 گرم کره را بدون داغ کردن و جرم گرفتن مصرف نمود.

 

من چون میخواستم مسقطی رو قالبی در بیارم از مقدار آب دو لیوان کم کردم. ضمنا عرق هل هم به مواد اضافه کردم و همینطور زعفرون. 

 

نکته:برای شفافیت مسقطی نشاسته رو باید خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید.
و حتما با قاشق چوبی همش بزنید اونم روی شعله کم و با حوصله زیاد در آخر هم مواد دیگه رو اضافه میکنید. کره هم خیلی به براق بودنش کمک میکند.

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





شیرینی نعلی فندقی


کیک کاپوچینو


کبه


خوراک مرغ با کره






نظرات شما


شیما :

سلام عزیزانم وبلاگ خیلی قشنگی دارید خوشحال میشم به منم سر بزنید
من با اجازتون لینکتون کردم.
التماس دعا

*****************************************

سلام عزیزم

ممنونم لطف دارین

حتما سرمیزنم

شما هم لینک شدید

محتاجیم به دعا

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: