الی خانوم


 
 
برگرفته از بهارسایت کار دوست عزیزم الی 
لینک مراحل تصویری
 
 
مواد لازم :( هر یک پیمانه برابر با ۲۴۰ سی سی می باشد )
 
زرده تخم مرغ ۲ عدد
 
شیر نصف پیمانه
 
آرد ۲ پیمانه
 
بکینگ پودر ۱ ق چ
 
روغن جامد آبکرده یا کره ۱ ق چ
 
نمک یک هشتم ۸/۱ ق چ
 
وانیل نصف ق چ
 
شربت قوام آمده به مقدار لازم ( جهت تهیه شربت به این لینک مراجعه کنید ) ( بهتره طبق دستور از گلوکز هم استفاده بشه )
 
روغن جهت سرخ کردن به مقدار لازم
 
طرز تهیه :
 
 * ابتدا زرده تخم مرغ ها رو کمی با چنگال هم می زنیم .
 
* بعد شیر، بکینگ پودر، روغن آبکرده و وانیل رو به زرده اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
 
* سپس نمک و آرد رو به مایه اضافه می کنیم .
 
* اجازه می دیم خمیر ۲ ساعت استراحت کنه . 
 
* روی میز کارمون آرد می پاشیم و خمیر رو با ضخامت ۳ - ۲ میلیمتر باز می کنیم .
 
* بعد به ابعاد تقریبی ۳ * ۳ سانتیمتر برش می دیم . 
 
* روغن رو در ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دیم .
 
* نکته : برای اینکه بفهمیم روغن به اندازه کافی داغ شده یا نه ، کافیه یه تیکه از خمیر رو داخل روغن ببریم ، اگه مثل شکل زیر حبابهایی در اطراف اون تشکیل شد یعنی روغن برای سرخ کردن گوش فیل آماده هست .
 
* گوش فیل ها رو داخل روغن می ریزیم .
 
* نکته : سعی کنید در هر سری به اندازه ۷ - ۶ تا دونه داخل روغن بریزید ( البته من در شکل پایین کمی بیشتر ریختم ولی شما به حرف من گوش بدید و ۷ - ۶ تا دونه بیشتر نریزید) چرا ؟ چون بعد از این مرحله قراره گوش فیل ها داخل شربت برن پس اگه بیشتر بریزید نمی تونید گوش فیل ها رو داخل شربت غوطه ور کنید ؛ یعنی جا نمی شه همه گوش فیل ها داخل شربت غوطه ور بشن .
 
* بعد از اینکه یه سمت گوش فیل ها سرخ شدن ، سمت دیگه اونا رو سرخ می کنیم .
 
* گوش فیل ها رو بلافاصله در شربت ولرم ( شربت گرم نباشه ) غوطه ور می کنیم . با پشت قاشق به داخل شربت فشار می دیم . اجازه می دیم ۵ دقیقه داخل شربت بمونن . 
 
* برای اینکه بدونید مقدار شیرینی گوش فیل مناسب هست یا نه و آیا زمان موندن گوش فیل ها در شربت کافی هست یا نه ؛ بهترین راه حل چشیدن اوناست . چون با توجه به غلظت شربتتون ممکنه این زمان کمتر یا بیشتر باشه پس یه دونه از گوش فیل ها رو نوش جان بفرمایید و ببینید آیا شیرینی اون کافی هست یا نه ؟ بمرور تجربه کسب می کنید و نیازی به چشیدن نخواهد بود .
 
* گوش فیل ها رو روی صافی قرار می دیم تا شربت اضافی اون گرفته بشه .


به شما پیشنهاد میکنیم :





ماکارونی سبزیجات


شیرینی پفکی شکلاتی


کرم کاسترد


مربا انجیر






نظرات شما


سحر :
خیل خوشگلو نازو خوردنی شدن