نعیمه جون


ستاره جون کامل نکات باقلوا رو توضیح داده... 
http://mamisite.com/forum/sweet/topic53-48.html 
البته من اینجوری درست کردم....وال خمیر اماده یوفکا گرفتم..موقع خرید بگو برا باقلوا میخوایی چون برای باقلوا باید نازک تر باشه 
برای یک بسته نیم کیلویی یک قالب کره صد گرمی ویک لیوان گردو خیلی ریز خزد شده..من نصفشو اسیاب کردم نصفشو با چاقو ریز خرد کردم. 
برای شربت 
یک ویک چهارم لیوان شکر 
یک لیوان اب 
نصف قوطی شیر عسلی 
رو با هم مخلوط کرده ورو حرارت ملایم میذاریم تا وقتی شروع کرد به قل زدن...مراقب کف روش هم باش وجمعش کن..دو تا سه دقیقه با شعله خیلی کم بذار بمونه...بعد خاموش کن وبذار کنار. 
کره اب شده را با برس کف ظرف میمالیم بعد یک لایه خخمیر..تا پنج لایه همینطوری همیر میچینیم بعد از گذاشتن هر لایه باید با برس روی خمیر رو کره اب شده بمالیم 
بعد گردی خرد شده رو روی خمیر پخش کرده وبا دست کمی فشار میدیم...ودوباره تا هفت لایه خمیر رو میچینیم...(کره فراموش نشه) 
بعد باقلوا رو با چاقو برش میزنیم..تا کف ظرف. 
بعد داخل فر 170 درجه گذاشته ومنتظر میشیم تا زیرش برشته بشه بعد گریلو روشن میکنیم تا روش هم طلای بشه...برای من حدود 40 دقیقه کل پخت طول کشید..زمان پخت بستگی به فرتون داره. 
بالفاصله بعد از دراوردن باقلوا از فر شربن خنک رو میریزم روی باقلوا(یا شربت باید داغ باشه یا باقلوا) 
همه شربتو یکجا نریزید روی باقلوا.من تو سه مرحله شذبتو اضافه کردم 
بعد از خنک شدن بذارین تو یخچال هر چقدر بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکی شیر عسلی


خورش ماست ساده


ژله رنگین کمان


کباب حسینی






نظرات شما


سحر :
سلام من درست کردم ی لایه هم موز له شده گذاشتم روشون خیلی عالی شد شمادوستانم امتحان کنید
*************************************
سلام دوست عزیز
نوش جان
مهسا :
سلام . میتونیم واسه پخت از ماکرویو استفاده کنیم ? با چه دمایی ?
******************************
سلام در این مورد تجربه ای ندارم
Pani :
بسیار عالی بود
میشاد :
سلام دوست عزیز من خمیر گرفتم.خارجی هست اولا اینکه جای نگهداری اش رو نمیدونم و توی اشپزخیوفکااشپزخونه
دومن بجای مغز گردو پسته بزارم.میشه؟
و اینکه لایه ها رو چطور از هم جدا کنم پاره نشه.بهش میاد خیلی نازک
باشه.
*************************
سلام
باید تو فریزر نگهدارید
بعد موقع استفاده بذارید کامل وا بره
بین لایه ها رو چرب کرده و روی هم بذاریدشون
هر مغزی میتونید بریزید
سارا :
سلام میشه شیر عسلی رو حذف کرد ؟
****************************************
سلام به شرطی که براش جایگزین بذارید یا مواد میانی رو بیشتر کنید
مواد میانی باقلوا تنوع زیادی دارن
آروشا :

الی جون سلام

حالت خمیر داشتن وقتی شربت رو اضافه کردم توش حالت خمیری شد

----------------------------

سلام عزیزم

از اونجا که دمای فر های مختلف فرق داره ممکنه خوب نپخته باشن و شما هم شربت رو با دمای مناسب روی باقلوا با دمای مناسب نریختین

 

آر وشا :

سلام عزیزم من امروز باقلوا درست کردم اما نمیدونم چرا خوب نشد
البته هنوز توی یخچاله

------------------------------------------

سلام دوست عزیز

دقیقا مشکلشون چیه خانمی

سارا :
سلام خیلی عالی بود