الی بانو


مواد لازم :
دوغ                                   2 کیلو
سبزی آش شامل : گشنیز - تره - شوید و سیر تازه به همراه ساقه اش       نیم کیلو
برنج نیم دانه                     یک و نیم پیمانه
نخود خیس خرده و پخته  و عدس و لوبیا سفید      ۱ پیمانه ( البته من یه مقدار بیشتر استفاده کردم )
نمک و فلفل و زردچوبه                     به میزان لازم
نعناع داغ                          برای تزیین
سیر خام                            5  حبه ریز شده
پیاز داغ:                             1 پیمانه
کشک و ماست :   درصورت تمایل از هر کدام 1 پیمانه با آب مخلوط کنید(کشک رو بذارید 20 دقیقه بجوشه)
اول برنج و آب رو بذارید بپزه 10 دقیقه که گذشت سبزی رو هم اضافه کنید و حدود 40 دقیقه که گذشت سیر و پیاز داغ رو اضافه کنید ،بعد حبوبات رو اضافه کنید
آب آش که کم شد و روی موادتون رسید دوغ رو کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به جوش بیاد و بریده نشه
حالا نمک و فلفل آش رو اندازه کنید(من فلفل رو تو پیاز داغ ریخته بودم)
و بذارید آش غلیظ و جا افتاده بشه واسه من حدود نیم ساعت طول کشید
عکس مراحل کار رو میذارم براتون فعلا تو دوربینن
این آش مخصوص شهرکرده و عالیههههههههه
ما کشک و ماست هم تو آش میریزیم
نکته:تو شهرکرد تو این آش سیرابی خرد شده و پخته هم میریزند که معرکه میشه ولی من نریختم
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





ارتباط با ما


غذای زیبا برای کودک


تیرامیسو لیوانی


گراتن سبزیجات






نظرات شما


مریم :
سلام
تو مواد اولیه حبوبات رو گفتید ولی تو دستورپخت اثری ازشون نیست!!
*******************
سلام یکم بادقت بخونید خط سوم میبینید که اثری ازشون هست مریم خانم
رضا :
اش دوق خیلی خوب است.
نگار :

سلام الی جان شما گجایی هستین
باتشکراز غذاهای بی نظیرتون

*************************************************

سلام عزیزم...من شهرکرد هستم

خواهش میکنم

نازلی :
مرسی از آموزش .
aptenia :

وای من دیوونه عاشق دوغم ! باید حتما درستش کنم چون با این تزیین قشنگت خیلی دلم خواست !

*************************

ممنونم عزیزممممممممممممممممم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: