مریم بانو


 

 

خیلی وقت بود دلم یه خورشت کاری خوشمزه میخواست اما فرصت نمیشد تا اینکه دیروز درستش کردم. خیلی تو نت گشتم تا یه دستور خوب پیدا کنم و آخر به این نتیجه رسیدم:

مرغ                  به مقدار لازم

قارچ                 250 گرم

پیاز                   1 عدد

آرد                   2 قاشق غذاخوری

ماست یا خامه    در صورت تمایل

پودر کاری،فلفل،پودر موسیر،گلپر

 

اول مرغ رو پختم و سرخ کردم. البته من از دو تا تکه رون مرغ استفاده کردم شما میتونید سینه مرغ رو هم تکه تکه کنید و ازش استفاده کنید. وقتی پخت بزارید حدود دو تا لیوان آب داشته باشه. مرغها رو سرخ کنید. بعد پیاز رو رنده کنید و بزارید یکم تفت بخوره تا سبک بشه. قارچهای خرد شده رو هم اضافه کنید و با شعله زیاد تفت بدید. ادویه ها را بهش اضافه کنید ضمنا این غذا تندش خوشمزه تر هست پس یکم بیشتر فلفل بریزید.

 

دو قاشق آرد رو به قارچ اضافه کنید و خوب تفت بدید. حالا آب مرغ رو کم کم اضافه کنید تا آرد گلوله نشه. تو این مرحله میتونید دو قاشق شیر یا خامه اضافه کنی. غذای من چون خیلی تند شد من حدود نصف لیوان ماست بهش اضافه کردم تا یکم از تندیش کم بشه. یکم زمان بدید تا جوش بخوره و غلیظ بشه.

تو این مرحله هم میتونید مرغ رو بزارید داخل مایع تا مواد به خوردش بره اما من چون میخواستم رنگ طلایی مرغ حفظ بشه اینکار رو انجام ندادم. مرغ رو تو ظرف کشیدم و از مایع ریختم روش.

نوش جان

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پاناکتا زعفرانی


رول خرما


منوی آموزشی اردیبهشت در کارگاه آنلاین


طبل برنج (timballo di riso)






نظرات شما


رویا مامان گلسا :
سلام عزیز
من خورشت کاری درست می کنم که خیلی مورد پسنده:
من مرغ سه تیکه برای چهار نفر استفاده می کنم
همینطور که مرغ رو رو پیاز سرخ می کنم سه قاشق مربا خوری پودر کاری و یک قاشق مرباخوری فلفل سیاه می ریزم
با کمی نمک و زردچوبه و آب کم می ذارم مرغ می پزه
مرغ که پخت استخوان هاش رو می کشم
بعد قارچ حدود ربع کیلو داشتم ورقه می کنم به خورشت اضافه می کنم
این خورشت معمولا لعاب نداره به همین علت من کمی آرد مثلا یک قاشق غذا خوری نهایتا دوتا تو آب حل می کنم به خورشت اضافه می کنم.
باید صبر کنیم تا خورشت جا بیافته زیاد آب نداشته باشه
برای تزئین این خورشت خلال بادام رو با کشمش تفت می دم و می ریزم روی خورشت تو ظرف نهایی
الهام :

سايتتون بسيار عالي و کار آمد هست .البته شف هاي عزيز خيلي هم باسليقه هستيد .
دوسوال برام ايجاد شده :
1- داخل برنج کنار کاري چه ماده اي هست ?
2- مقدار پودر کاري رو نفرموديد . آيا چون خورشت کاري است بايد زياد باشه ?

 

******************************

 

ممنون الهام جان

عزیزم داخل برنج از زیره استفاده کردم. کنار این غذا طعم خوبی داشت

مقدار پودر کاری سلیقه ای هست من حدود یک قاشق غذاخوری ریختم