مریم بانو


برای کسانی مثل من که میانه ای با سوسیس و کالباس ندارند چی بهتر از اینکه سوسیس رو تو خونه درست کنند؟ اونم با مواد سالم و کاملا بهداشتی

 

دستور این سوسیس و عکسش متعلق به دوست هنرمندم مامان گلی هستش. امیدوارم شما هم درست کنید و از خوردن یه ساندویچ بهداشتی و سرشار از ویتامین لذت ببرید:

 

گوشت مرغ(ران ، سینه ،فیله)500 تا 600 گرم (برای 1200 گرم همه مواد را دوبرابر میکنیم )
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 2 ق غ
پودر سویا 2/1پیمانه
پودر نشاسته 2/1پیمانه
سیر 4 حبه
آب سرد کمی
آرد گندم 2/1پیمانه
پودر پیاز 2 ق غ (پیاز را رنده کرده و آبش را گرفته تفاله اش را به مواد اضافه میکنیم )



مواد لازم جهت ادویه سوسیس برای 500 تا 600 گرم (برای 1200 گرم همه مواد را دوبرابر میکنیم )


پودر سیر 1 ق م ،شیر خشک قنادی 1 ق غ ، نمک 1 ق غ ، شکر 1 ق م ، فلفل قرمز 2/1ق م ، فلفل سیاه 2/1 ق م ، آویشن 2/1 ق م ، هل 2/1ق م ، دارچین 2/1 ق م ، تخم خردل 2/1 ق چ ، ریشه جوز هندی 2/1ق چ ، میخک 1 عدد ، زنجبیل 2/1 ق چ ، زردچوبه 2/1ق چ ،

مواد را ابتدا میکوبیم تا کمی له شو بعد توی چرخ گوشت 123 چرخ میکنیم و بعد 3 بار الک میکنیم هیچ زبری نباید داشته باشد باید عین آرد نرم باشد وگرنه زیر دندان میآید و خوشایند نیست .
 


طرز تهیه :


ابتدا گوشت رو سه بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ میکنیم ، سپس همزمان با ورز دادن و به مرور بقیه مواد را کم کم به ان اضافه میکنیم دست آخر ادویه را که از الک رد کرده ایم را کم کم به مخلوط گوشت اضافه میکنیم وقتی تمام مواد حل شد باید حدود یک ربع تا نیم ساعت مواد را خوب ورز بدهیم تا گوشتمان انسجام پیدا کنه
رول (کاغذ مخصوص سوسیس ) را به سر مخصوص سوسیس درست کردن چرخ گوشت زده و با یک نخ محکم میبندیم و به چرخ گوشت میزنیم و مواد رو از چرخ مینیم تا به حالت سوسیسی در کاغذ بیاید وقتی مواد از چرخ گوشت بیرون میاد باید شخص دیگری باشه و دستش رو بگیره زیر مواد که نشکنه و هوا داخلش نره
بعد که گوشتها کاملا از چرخ گوشت اومد بیرون با یه نخ محکم و کلفت سوسیس ها رو در هرسایزی که میخوایم اندازه میزنیم و نخ پیچ میکنیم .
بعد توی بخار پز میزاری البته ما بخار پز نداشتیم یه قابلمه بزرگ رو گذاشتم آبش جوش اومد بعد ابکش فلزی گذاشتم روش و سوسیس هارو چیدم توی اون و در قابلمه رو گذاشتم و به مدت نیم ساعت بخار پز کردم بعد گذاشتم سرد شد و فریز کردم

 

نکته: برای درست کردن سوسیس از هر نوع گوشتی میتونید استفاده کنید فقط بدون چربی باشه مثل: گوساله ،گوسفند، بوقلمون ،شتر مرغ، مرغ



به شما پیشنهاد میکنیم :





گراتن سبزیجات


زرشک پلو


ایده برای تزیین کیک مرغ


فقط عکس






نظرات شما


حسن :
با سلام. ممنون از دستور. استفاده کردم مثل سوسیس بلغاری ولی با سلامتی شده بود. بجای پلاستیک از پوست روده استفاده کردم، عالی بود. توصیه میکنم بقیه هم بجای پلاستیک از جایگزین اصلیش یعنی روده استفاده کنید.
لیلی :
سلام. ممنون از مطلب بسیار مفیدتون. یک سری ادویه ها مثل عصاره دود یا همین روده مخصوص سوسیس رو از کجا می تونم تهیه کنم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
*************
سلام
خواهش میکنم. از ادویه فروشی یا همون عطاری
شیوا :
باسلام خدمت شما بزرگوار.خونواده من حدوده 10ساله لب به سوسیس وکالباس کارخانه ای نزدن.اما دیروز کالباسو درست کردم عالی شده بود.خوشحالم دستور سوسیس روگذاشتید.سپاس اززحمات شما.
*************************************************
سلام دوست عزیز
خوشحالم راضی بودین نوش جانتون
پرهام :
با درود
من چند بار سوسیس درست کردم ولی مشکلی که داره اینه که به سفتی وقوام سوسیس های کارخانه ای که مثل لاستیک زیردندون تکه تکه میشه نیست بلکه زیر دندون حالت له شدن مثل کباب پیدامی کنه مزه آن هم متفاوته تمام موارد را هم هنگام درست کردن ، درست ودقیق رعایت کردم ولی نشد لطفا راهنمایی کنید
*****************************
سلام
خب صد البته سوسیس خانگی با نوع کارخونه ای خیلی فرق داره.اونا آشغال زیاد داخلشه برای همین این شکلیه
ولی نوع خانگی هم اگه منسجمدرستش کمید و بعد چند روز در فریزر بذارید حالت انسجامش خیلی بیشتر میشه
حسین :
سلام من درست کردم توی رول پلاستیکی سوسیسام ابدار بود و توی خود سوسیسها مایع لیزی وجود داره دلیلش چیه؟
************************************************
احتمالا آب داخلش نشت کرده یا مواد آب انداختن
احتمالا اشکالی تو کار شما بوده
حامد :
سلام ممنون از سایت خوبتون میخواستم بدونم این پلاستیک که مایع سوسیسو با سوسیس ساز واردش میکنیم از کجا باید تهیه کرد
************************************************
سلام از لوازم قنادی بخرید
کد بانو :
سلام.پلاستیک سوسیس و کالباس را لوازم قنادیها میفروشند.به جای سری چرخ گوشت مخصوص سوسیس میتونید از سر بطری آب معدنی یا نوشابه یا دلستر استفاده کنید.
محفوظ :
با عرض سلام و احترام
من و همسرم خیلی به هات داگ علاقمند هستیم ولی بخاطر مسائل بهداشتی و سلامتی از خوردن آن خودداری می نماییم ، خیلی خوشحال شدیم که شما نحوه درست کردن آن را در منزل آموزش دادید
هم سالم و هم خوشمزه و هم اینکه از مواد مضری همچون نیترات و .... در آن استفاده نشده است .
تقاضا دارم مراتب تقدیر و تشکر من و همسرم را بپذیرید /.
*****************************************************************
سلام و احترام خدمت شما دوست محترم
خوشحالیم که دستور ما رضایت خاطر شما و همسر محترمتون رو جلب کرده
نوش جان و گوارای وجود
ازمحبتتون ممنونیم
بی نام :
تو پلاستیک مخصوص میزاریم بعد بخار میدیم ضرر نداره بلاستیکو داریم داغ میکنیم؟
**********************************************
سلام نه مشکلی نیستش
Z :
باتشکر این خیلی سالم تره سوسیس کالباس ایران افتضاحه
یک نفر :
ممنون
آسمان :
سلام بر شما می خواستم بپرسم میتونم وقتی خمیر آماده شد به جای اینکه اون رو در چرخ گوشت بزارم اون رو به شدت ورز بدم بعد بزارمش تو رول مخصوص سوسیس و اون رو بخارپز کنم وبعد فریزش کنم.
**********************************************************
سلام
بله میشه مشکلی نیست
مریم :
ممنون واقعا فوق العاده اید
با همه گیر شدن طرز تهیه سوسیس ایشالا همه خونگی اون رو درس کنند و کارخونه های سوسیس ورشکست بشن تا تعداد جمعیت گربه ها تنظیم بشه (زرنگا فهمیدن چی میگم)
بازم ممنون عاشقتونم ایشالا هزارسال زنده بمونین و خوشگل
*********************************************************
خواهش میکنم
بله حق با شماست متاسفانه وضعیت سوسیس و کالباس و ... ایران افتضاحه امیدوارم مردم اینو متوجه بشن و از این محصولات نخرن و نخورن
ممنونم محبت دارید عزیزم
یوسف :
سلام ممنون عالی بود .موفق وسلامت باشید
سهیلا :
سلام ممنون استفاده کردم فقط میخواستم بدونم اگر یکسری ازموادادویه سوسیس رونزنیم مثل ریشه جوزهندی وزنجبیلو....مشکلی پیش میاد؟ممنون
****************************************************************
سلام خواهش میکنم نه عزیزم اصلا اشکال نداره
رامین :
سلام ضمن تشکر می خواستم بدونم ک بصورت تصویری هم امکان آموزش نحوه درست کردن سوسیس امکان پذیر هست
**********************************
سلام خواهش میکنم
در سایت سوسیس مرغ بودن بلان تصویری آموزش داده شه
در ضمن در سایت شف طیبه هم چند مدل سوسیس تصویری هست
ما فعلا همین نوع و سوسیس مرغ رو در سایتمون داریم
انشاالله اگه امکانش محیا شد متنوع ترش میکنیم
محدثه :
خیلی ممنون از دادن دستور پختتون
***:***************

خواهش میکنم
pooria :
سلام .خیلی خوب وخوشمزه شد😝
*************************
سلام… نوش جان
ندا :
لا سلام و تشکر از دستور پخت عالیتون. من چرخ گوشت ندارم ، برای چرخ کردن میتوانم از مخلوط کن استفاده کنم؟ و دیگر اینکه، بدون اون سری مخصوص سوسیس در چرخ گوشت از چه وسیله دیگری میتوانم کمک بگیر م؟
سپاس فراوان
********************************
سلام خواهش میکنم
با مخلوط امتخان نکردم اما با غذاساز میتونید اینکار رو بکنید
وسیله مخصوص اینکار باید باشه.. دستی هم میتونید انجام بدید
فاطمه :

سلام واقعا خوب بود

*****************************

heartheartheart

علی شجاع :

سلام
من با اسم کالباس سالم با مواد ی که شما گفتید کالباس تولیدکردم.بدون هرگونه مواد افزودنی/شیمیایی/نگهدارنده
اونم با فیله سینه مرغ/کیلویی بیست.

*******************************************

سلام

خیلی هم عالی

فرناز :

میشه لطفا آدرس پلاسکوهاییو که میدونید کاغذ مخصوص سوسیس دارند را بفرمایید تا از آنجا تهیه کنیم

*************************************************

عزیزم شما کدوم شهری؟؟؟من شهر خودم آدرس دارم نه شهرای دیگه...اگه شهرکردی  که تقریبا همه ی

پلاسکوها و لوازم قنادیها دارن

امیر :

سلام ، ببخشید در قسمت اول معرفی مواد منظورتون از پیمانه چیه (چی رو یک پیمانه در نظر میگیرید ) ،دوم اینکه شیر خشک قنادی رو از کجا باید تهیه کرد ؟
با تشکر

********************************

سلام برای دیدن پیمانه ها به این قسمت مراجعه کنید:http://chefartist.ir/showpages580.html

در ضمن شیر خشک قنادی رو میتونید از لوازم قنادی ها یا سوپر مارکت ها تهیه کنید

امیر :

سلام.ممنون از دستور پخت سوسیس.من دو مرتبه درست کردم هر دو مرتبه رنگ سوسیس ها تیره شد. تمام اندازه ها را هم رعایت کردم. دلیلش چیه؟ممنون

**************************************************************

سلام دوست عزیز...دلیلش احتماا مواد اولیه یا ادویه ها و یا پخت میتونه باشه...باید دقیق تر توضیح بدید

فاطمه عباسی :

مرسی
واقعا عالی بود.
از آن به بعد با خیال راحت درست میکنیم و میخوریم.

*******************************

خواهش میکنم دوست عزیز

بله واقعا هرچیزی خونگیش عالیه

امیر بارسایی :

عالیه مرسی عاشقشم

------------------------------------------

ممنونم عزیزم

عرفان بهادری :

عالی بود حالا سوسیس و کالباس بهداشتی می خوریم.

-----------------------------

نوش جان

امیر :

با سلام
لطفا بفرمائید رول(کاغذ مخصوص سوسیس) را کجا میتوان تهیه کرد و نام تجاری یا نامی که فروشنده ها بدانند چیست؟
باتشکر

 

******************

 

از پلاسکوها میتونید تهیه کنید و معمولا به همین اسم میشناسنش.

پیشنهاد میکنم یه سر به این سایت هم بزنید. روش درست کردن سوسیس هست اما ورژن راحتترش

http://www.cheftayebeh.ir/2012/07/blog-post_07.html

 

http://www.cheftayebeh.ir/2012/04/blog-post_10.html

سر آشپز صورتی :

سلام خیلی ممنون که دستور رو دادین حتما درست میکنم

 

*************

 

خواهش میکنم عزیزم