هنر دوست عزیزمون آوا


دستور تارت 
ارد 200 گرم 
کره 100 گرم 
شکر 75 گرم 
تخم مرغ یک عدد 
وانیا نصف قاشق چ 
همه مواد رو بریز تو کاسه که البته باید همشون سرد باشن خصوصا کره نکته در درست کردن تارت کاملا سرد بودن مواد هست 
با نو انگشتات ورز بده تا به شکل خمیر در بیاد 
با کف دست نه چون حرارت دستت تارتو به روغن میندازه 
خمیر بزار برای نیم ساعت تو یخچال داخل کیسه فریزر 
بعد تو قالب تارت پهنش کن قالبتم چرب کن برای تارت بزرگ یه کاغذ روغنی روی خمیر پهن میکینم و روی اون رو حبوبات مثل لوبیا میریزیم تا پف نکند برای تارتهای کوچیک هم کف تارت رو با چنگال سوراخ میکینیم 
تو فر 180 به مدت 20 مین 
تا لب های تارت طلایی بشه 

داخل تارت 
پودر نارگیل 100 گ 
شکر 70 گ 
کره 25 گ 
آرد ذرت 2 ق س 
نمک یک پنسه 
شیر 250 میلی لیتر 
خامه معمولی 50 گ 
زرده تخم مرغ 1 عدد 
وانیل 1/8 ق چ 

برای مواد داخل پای شیر+ شکر+ آرد ذرت+ نمک را با هم در ظرفی مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. 
وانیل + زرده تخم مرغ+ خامه را با هم مخلوط کنید و بعد از اینکه مخلوط بالا کمی غلیظ شد این مایه را کم کم به مخلوط روی حرارت اضافه کنید. 
مجددا روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ تر شود . 
در نهایت کره و پودر نارگیل را اضافه کنید و اجازه دهید مواد خنک شوند. 
من مقدار شکر خمیر تارت رو 60 گرم ریختم چون پودر نارگیل خودش شیرینه 
بعد از این که تارت کاملا خنک شد کرم رو روش میریزیم و به دلخواه تزیین میکنیم

 

این هم هنر سپیده جون



به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکی میکری


کدو پلو


اسنک قارچ و ذرت


موارد آموزشی مهرماه در کارگاه آنلاین






نظرات شما


رز :
خیلی عالی بود ممنون
*************************
خواهش میکنم دوست عزیز
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: