الی بانو


سلام دوستای عزیزم

یه خورشت خوشمزه پخیدم که انگشتاتونو باهاش بخورین

با اینکه هویج داره اصلا شیرین نیست

حتما عاشقش میشین

من این دستور رو از مجله خانواده سبز برداشتم و انقد دوس داشتیم که شد جز غذاهای اصلی خونه

مواد اولیه :
 
گوشت گوسفندي 300 گرم
آلو زرد 200 گرم
هويج 500 گرم
زعفران دم‌كرده دو قاشق مرباخوري
آب پنج پيمانه
روغن چهار قاشق سوپخوري
پياز دو عدد
آب ليموترش سه قاشق سوپخوري
شكر يك قاشق سوپخوري
رب گوجه‌فرنگي نصف قاشق سوپخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
 
طرز تهيه:                                                                                                                                     
ابتدا يكي از پيازها را به صورت نگيني خرد كرده و در نيمي از روغن تفت مي‌دهيم. سپس گوشت گوسفندي را كه به صورت مكعب‌هاي كوچك خرد كرده‌ايم به پيازداغ اضافه كرده و تفت مي‌دهيم. نمك، فلفل و زردچوبه را افزوده، چهار پيمانه از آب را اضافه كرده و مي‌گذاريم تا زماني كه آب خورش به اندازه چند قاشق رسيد، بپزد. يك پياز ديگر را نيز به صورت نگيني خرد كرده و در روغن تفت مي‌دهيم. سپس هويج‌هاي خلالي‌شده را به پياز افزوده، شكر را نيز اضافه كرده و مي‌گذاريم تا سرخ شود. در اين مرحله مخلوط پياز و هويج را به گوشت مي‌افزاييم. توجه داشته باشيد كه هويج‌ها را نبايد با قاشق زياد هم زد زيرا خرد مي‌شود و شكل نامناسبي به خورش‌ها مي‌دهد. رب گوجه‌فرنگي را با مقداري آب مخلوط كرده، زعفران را به آن افزوده سپس اين سس را به گوشت و هويج اضافه مي‌كنيم. آلوهايي را كه از قبل خيس كرده‌ايم به خورش افزوده سپس مي‌گذاريم با حرارت ملايم به مدت 45 دقيقه بجوشد تا هويج‌ها بپزند و خورش جا بيفتد. در مرحله آخر آب ليموترش را به خورش اضافه مي‌نماييم. اين خورش خوشمزه را با پلوي زعفراني سرو و ميل كنيد.
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





شیرینی مارمالادی بادامی


شامی گوشت و سویا


سکنجبین


کیک شیفون 3 تخم مرغی






نظرات شما


شهرام :

آشپزی مخصوصا شیرینی پزی را خیلی دوست دارم ، مطالب جالبی گذاشتید ، موفق باشید

*****************************

سلام

ممنونم همکار محترم در اطلس تهران