مریم بانو


نیمه شعبان امسال مصادف شد با تولد مامان عزیزم. با خواهرهام تصمیم گرفتیم به مناسبت پنجاه و دومین سالگرد تولدش براش یه جشن به یادموندنی بگیریم. کارها تقسیم شد و درست کردن کیک با من شد. البته خدا رو شکر همه و خصوصا مامان سخت پسندم هم از تزئینش هم طعمشش خوششون اومد.

با دستور کیک رولتی دو تا کیک اسفنجی درست کردم البته هر بار مواد رو یک برابر و نیم کردم. گذاشتم داخل یخچال تا خوب خنک بشه. برای لایه وسط تصمیم گرفتم دست به یه ابتکار بزنم( البته نمیدونم کسی قبل از من اینکار رو انجام داد یا نه؟) و از کسترد استفاده کردم( دستورش رو تو قسمت دسر ببینید). بعد از درست کردن کسترد زمان دادم تا خنک بشه. با شربت پرتقال سطح کیک رو مرطوب کردم و کسترد رو روی کیک پخش کردم و روش گردو ریختم. کیک دوم را هم به طور برعکس گذاشتم روش و یه لایه خامه کشیدم روی کیک و گذاشتم یکساعت داخل یخچال بمونه. دوباره به صورت دقیق خامه کشی رو انجام دادم. چون میخواستم با لایه های ژله سطح کیک رو بپوشونم پنج رنگ ژله رو آماده کردم البته یک بسته از هر رنگ زیاده از یک یا دو قاشق پودر ژله استفاده کنید. بزارید کامل خنک بشه و شبیه سفیده تخم مرغ بشه.

دیواره کیک رو با شکلات رنده شده و گردوی خرد شده پوشوندم.

دور کیک رو با خامه شکوفه زدم و بعد با خلال دندون محدوده رنگها رو مشخص کردم و شکوفه زدم. شکوفه ها رو باید کنار هم بزنید تا ژله ها از لابلاش نریزه بیرون.

حالا ژله های نیم بند شده رو با قاشق آروم آروم روی کیک میریزیم و میزاریم تو یخچال تا سف بشه.

این هم به روایت تصویر:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

البته این کیک خیلی خوشگلتر از عکسش شده.

این هم با باقیمانده ژله:

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کاپ سیب با ماست و نارگیل


ناز خاتون


نعنا شکلاتی


شاتوبریان با سس قارچ






نظرات شما


سمانه :

سلام عشقم خیلی قشنگ شد واقعا که تکی........... دوست دارم

 

************

 

سلاااااااااام عزیزم

ممنون که به سایتمون سر زدی

لطف داری دوست عزیزم

خوشحال میشم عکس هنرنمایهات رو برام میل کنی تا به اسم خودت در سایت بزارم.

هستی :

عالی بود افتخار تبادل لینک میدید؟

******************

ممنون عزیزم

لینک شدین

mishad :

سلام دست گلت درد نکنه خانم هنرمند..خانومی چقدر قشنگ خامه کشی کردی و خورده کیک یا همون پرزها توی خامه قاطی نشده..من موقع خامه کشی خامه ام به قولی با خورده کیک یا همون پرزها کثیف میشه..چکار کنم؟

 

***************

 

میشاد جان ممنون از لطفت

شما باید هر بار که خامه روی کیک میریزی و پخشش میکنی پالت رو با دستمال تمیز کنی اینجوری هم تمیز میمونه هم یکدست خامه کشی میشه.

سحر :

واقعا عالیه, دستتون درد نکنه.خوشحالم با وبلاگتون آشنا شدم :-)

 

*************

 

ممنون سحر جان. باعث افتخار آشپز هنرمند هم هست که چنین دوستانی داره

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: