الی


آرد سفید 2 پیمانه سرخالی،شکر1پیمانه،روغن نصف پیمانه،تخم مرغ 3عدد (من دوتا تخم مرغ داشتم با 4 تا تخم بلدرچین)،جوش شیرین 1 قاشق چایخوری،بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری،وانیل نصف قاشق چایخوری،شیر یا ماست 1 پیمانه سرخالی 

ماست وجوش شیرین را با هم مخلوط ودر ظرفی دیگر آرد و بیکینگ پودر که الک شده 
ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را زده تا شکر حل شود و روغن را ریخته هم زده و نیمی از آرد و بعد ماست وجوش شیرین و بقیه آرد در حد مخلوط شدن ودر قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه مدت زمان بستگی داره توی ظرف یک تکه یا مافین باشد چون من نصف مواد و معمولا در مافین میریزم حدود 20 دقیقه ولی حتما چک کنید چون فرها با هم فرق میکنه.

اینا که تو مافین بود خیلی خوب شد!!!
ولی اون که تو قالب گله بود یکم توش خمیر شد(البته یکم روی کیک یا شایدم ته کیک) ،روش یکم برشته شده بود انگاری باید بیشتر میذاشتم بمونه!

اون قسمت کیک که خمیر شده بود و زیاد پف کرده بود رو برش زدم، ولی خوشمزه شده بود



به شما پیشنهاد میکنیم :





بستنی وانیلی


ماهی سفید سرخ شده


شنیسل ماهی زبون


کوفته برنجی






نظرات شما


سحر :

عالی شدن

**************

ممنون عزیزم