الی بانو


سلام دوستای گلم

آخیششششششش بالاخره نتم وصل شد

2 هفته نت نداشتم داشتم دیوووووووووووونه میشدم

بعد از این همه مدت گفتم دست خالی بیام خیلی بده واسه همین با یه رسیپی عالی اومدم که بعدش باهاش یه دسر خوشمزه درست کنین

دستور لیدی فینگر عالی و ترد و خوشمزه که جون میده واسه درست کردن یه تیرامیسوی عالییییییییییییییی

این دستور رو از شف طیبه عزیز برداشتم هم عالی و هم راحت

مواد لازم:

تخم مرغ درشت(به دمای محیط باشن):3 عدد

 
شكر 6 ق غ
 
 
آرد 4/3 ليوان
 
 
وانيل 1 ق چ
 
 
پودر قند 6 ق غ
 
فر رو روي درجه 180 سانتيگراد قرار ميديم.
 
 
براي ليدي فينگر ها به يه ماسوره به قطر تقريبا يك و نيم سانت نياز داريم (كمتر يا بيشتر هم شد زياد خودتون رو اذيت نكنيد)
 

روي كاغذ روغني رو خط ميكشيم كه اندازه ها يكي در بياد. دو تا خط با فاصله 7 سانت رسم كنيد. بينش يه 6 سانت فاصله بديد و باز به فاصله 7 سانت يه خط ديگه رسم كنيد. پس الان توي هر سيني دو رديف 7 سانتي ليدي فينگر خواهيم داشت( من اینکار رو چشمی کردم مشکلی هم پیش نیومد پس خط کشی هم نکردید مشکلی نیست)

سيني رو چرب ميكنيم كه كاغذ بهش بچسبه. كاغذ رو پشت و رو ميكنيم و روي سيني قرار ميديم (چون نميخوايم جوهر خودكار بخوريم!)
 
سفيده رو اينقدر هم ميزنيم تا به استيف پيك برسيم. (تيكه هاي نوك تيز رو روي سطح ميبينيد؟ اين يعني استيف پيك)
 
 
شكر رو اضافه ميكنيم و باز هم ميزنيم تا مجددا به استيف پيك برسيم
 
 
باز با پره همزن مواد رو رو به بالا بكشيد تا متوجه شيد آيا به اين مرحله رسيديد يا خير (من فرق سافت پيك و استيف پيك رو گفتم پس ديگه تكرار نميكنم. سعي كنيد ياد بگيريد)
 
زرده رو با وانيل مخلوط كرده و با چنگال هم ميزنيم---- زرده رو به سفيده اضافه ميكنيم---و به آرومي فولد ميكنيم
اگه درست فولد كنيد به یه مخلوط پفكي و ابري ميرسيد
 
 
آرد رو كم كم روي مواد الك كرده و كم كم به آهستگي فولد ميكنيم
 
هنوز هم بايد مخلوط پفكي و ابري داشته باشيد. پس درست فولد كردن اهميت خاصي داره
 
 
 
ماسوره رو توي قيف ميذاريم و مواد رو توي قيف ميريزيم.
 
 
 

قيف رو با زاويه 45 درجه نگه ميداريم و خطوطي با زاويه 45 درجه رسم ميكنيم ( زاويه اش زياد مهم نيست. اصلا همون هفت سانتي هم رسمش كنيد خوبه. ولي خب اين يه شيوه شه كه متداوله. پس طول ليدي فينگرها زياد مهم نيست مهم اينه كه يك اندازه باشن. من حتي سيني هاي بعدي رو خط كشي هم نكردم و چشمي تنظيمش كردم. ولي شما حتما خط بكشيد)
همه رو به همين شكل با فاصله 3 سانتي انجام ميديم
روي ليدي فينگرها رو پودر قند ميپاشم
 
 
 
سيني رو توي فر ميذاريم به مدت 10 دقيقه. بعد سيني رو ميچرخونيم و 5 دقيقه ديگه هم اجازه ميديم بپزه . اينطوري همه بيسكويتها يك اندازه ميپزن
 
سيني رو از فر خارج ميكنيم. و با اسپچولا يا كفگير يا هرچي زير ليدي فينگر ها ميزنيم و به راحتي از كاغذ جدا كرده و روي رَك يا توري ميذاريمشون تا سرد شن. اگه بذاريد توي سيني و روي كاغذ سرد شن اونوقت ديگه از كاغذ جدا نميشن پس سريع جداشون كنيد
 
من با اين اندازه ها 45 تا ليدي فينگر بدست آوردم.

ليدي فينگر به دليل اين پودر قندي كه روش ميپاشيم بيسكويت شيرينيه.

حواستون باشه اگه با بوي تخم مرغ مشكل داريد حتما به اندازه كافي از وانيل (اون هم وانيل خوب) استفاده كنيد. پس نبينم كسي بگه بوي تخم مرغ ميداد! چون نبايد بوي تخم مرغ بده

بيسكويتها كاور ترد و مغز اسفنجي و كاملا نرمي دارن. بافت اسفنجيش رو ميتونيد با هر گاز ببينيد!


اگه ليدي فينگرها رو درجا استفاده نميكنيد بايد حتما فريزشون كنيد. چون ليدي فينگرها زود بيات ميشن مگه اينكه توي يه شربت خيسشون بديد. پس ليدي فينگرها رو روي كاغذ روغني بچينيد و باز روش كاغذ روغني بذاريد (يعني هر رديف بايد با كاغذ روغني از رديف ديگه جدا شه) و توي زيپ لاك بذاريد و فريز كنيد . تاريخ مصرفش هم تا دو هفته است (شايد كمي بيشتر. ولي پيشنهاد ميكنم زود مصرفشون كنيد)
 
نوش جان
 
 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





ترایفل کدوحلوایی و بادام کاراملی


اگپلنت پارمزان


جوجه کباب ترش


تارت آلبالو و شلیل






نظرات شما


مهدیه :

مرسی از اینکه جواب دادین خودم فکر کنم تو مرحله اضافه کردن ارد مشکل دارم
بازم سعی میکنم نمیدونم خودم فکر میکنم خوب پیش میرم ولی هر بار همین میشه
کلی وقت میزارم اخرش حالم گرفته میشه

*****************************

خواهش میکنم

انشاالله با تجربه قلق کار دستتون میاد

مهدیه :

من درست کردم با همین دستور ولی لیدی فینگرام تخت شدن
روشونم ترک نخورد به نظرتون اشکال کارم کجا بود
دوست دارم پف کنن و روشون ترک بخوره

 

****************************************************

 به لیدی فینگرهاتون موقع درست کردنشون به حد کافی هوا نرسیده!!

زدن سفیده تخم مرغ همونطوری که توضیح دادم، خیلی خیلی مهمه. یعنی زدن اولیه اش و به مرحله استیف پیک رسیدن،

اضافه کردن شکر و دوباره زدن سفیده و به مرحله استیف پیک رسیدن.

این باعث می شه هوا وارد بافت بشه و من مطمئنم اگر شما این مرحله رو درست انجام بدید دفعه بعد به این مشکل بر نمی خورید.

موقع فولد کردن آرد هم باید حواستون باشه اون هوایی که وارد بافت شده رو با هم زدن زیادی از بافت خارج نکنید.

سعیده :

ببخشید میزان آرد سه چهارم لیوانه یا یه چیز دیگه؟؟؟؟؟


مرسی

*************************

میزان آرد سه چهارم لیوان هست