مریم بانو


علاقه زیاد دخملی ما به کرم کنجدی باعث شد برم سراغ درست کردن نات باتر و باید اعتراف کنم خیلی خیلی خوشمزه و آسون بود. دستورش رو از وبلاگ شف طیبه عزیز گرفتم. البته ایشون کره بادوم رو درست کردند و من کره فندق رو.

ضمنا من از فندق خام استفاده کردم به همین خاطر اول با شعله متوسط ده دقیقه تفت دارم و در آخر کمی نمک بهش اضافه کردم. شما میتونید از آجیل شور هم استفاده کنید که در اینصورت نیاز به تست کردن ندارند.

100 گرم فندق تست شده را داخل آسیاب ریختم. اولش تبدیل به پودر میشه اما کم کم نرم میشه و روغن میندازه. انقدر ادامه میدیم تا حسابی روون بشه. کل مراحل چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه.

این هم مراحل درست کردن به روایت تصویر:

 

 

 

 

 

 

 

حتما متوجه شدید دو تا عکس اول با بقیه فرق داره. درسته! چون اول فندقها رو داخل مخلوط کن ریختم اما به این تیجه رسیدم که با مخلوط کن نمیشه نات باتر درست کرد. بنابراین بهتره از غذاساز یا اسیاب یا 123 یا بلندر استفاده کنید.

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





آیس تی مرکبات


مرغ بریان شکم پر


فرنچ تست عالی برای صبحانه


کاج شکلاتی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است