برای درست کردن یه مرغ خوشمزه و خوش خوراک روشهای مختلفی وجود داره اما من به شخصه این مدل سس رو کنار مرغ ترجیح میدم و برای مهمونیهام درست میکنم:
مرغ رو با یک پیاز و ادویه و مقدار کمی آب بزارید بپزه. هر چقدر آب مرغ کمتر و غلیظ باشه خوشمزه تر میشه. من معمولا یه لایه پیاز میزارم کف ماهیتابه رژیمی و مرغ رو میزارم روش.برای ادویه هم معمولا از پودر موسیر،گلپر،پودر جعفری،کمی کاری و زردچوبه استفاده میکنم.


بدون اضافه کردن هیچ آبی. مرغ با آب خودش و پیاز میپزه و حدود یک لیوان تا دو آب هم تو قابلمه جمع میشه.
مرغی که پخت رو سرخ میکنم بعد پیازهای که داخل مرغ بودن رو تو یه ماهیتابه میریزم و با روغن کم سرخش میکنم خوب هم میزنم تا پیازها خرد بشن. بعد یک قاشق پر رب گوجه و نصف قاشق رب آلوچه اضافه میکنم و بازم خوب تفت میدم تا رنگ رب گوجه باز بشه. تو این مرحله شما میتونید فلفل دلمه ای خرد شده یا آلو یا انار ترش تازه اضافه کنید و بعد هم آب مرغ رو. اجازه بدید با حرارت ملایم چند تا جوش بخوره تا جا بیفته و غلیظ بشه.
میتونید سس رو روی مرغ بریزید:


یا اینکه کنار مرغ استفاده کنید:
