مریم بانو


برای درست کردن یه مرغ خوشمزه و خوش خوراک روشهای مختلفی وجود داره اما من به شخصه این مدل سس رو کنار مرغ ترجیح میدم و برای مهمونیهام  درست میکنم:

مرغ رو با یک پیاز و ادویه و مقدار کمی آب بزارید بپزه. هر چقدر آب مرغ کمتر و غلیظ باشه خوشمزه تر میشه. من معمولا یه لایه پیاز میزارم کف ماهیتابه رژیمی و مرغ رو میزارم روش.برای ادویه هم معمولا از پودر موسیر،گلپر،پودر جعفری،کمی کاری و زردچوبه استفاده میکنم.

 

بدون اضافه کردن هیچ آبی. مرغ با آب خودش و پیاز میپزه و حدود یک لیوان تا دو آب هم تو قابلمه جمع میشه.

مرغی که پخت رو سرخ میکنم بعد پیازهای که داخل مرغ بودن رو تو یه ماهیتابه میریزم و با روغن کم سرخش میکنم خوب هم میزنم تا پیازها خرد بشن. بعد یک قاشق پر رب گوجه و نصف قاشق رب آلوچه اضافه میکنم و بازم خوب تفت میدم تا رنگ رب گوجه باز بشه. تو این مرحله شما میتونید فلفل دلمه ای خرد شده یا آلو یا انار ترش تازه اضافه کنید و بعد هم آب مرغ رو. اجازه بدید با حرارت ملایم چند تا جوش بخوره تا جا بیفته و غلیظ بشه.

میتونید سس رو روی مرغ بریزید:

 

 

یا اینکه کنار مرغ استفاده کنید:



به شما پیشنهاد میکنیم :





شیرینی پنجره ای


خوراک لوبیا چیتی


کیک نعنا و لیمو


خورش آلوچه






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: