مریم بانو


((دستور و عکس این شیرینی از طرف وندا جان میباشد))

شیرینی کاکا یازبان محلی ککه یه کلوچه خوشمزه و سنتی گیلانی هست که با کدو حلوایی پخته میشود .
انتخاب کدو بسیار مهم است . در زمان انتخاب باید به رنگ کدو توجه شود کدوهایی شیرین هستند که رنگ طاهری آنها نارنجی تند و شفاف و براق نباشد حالت خاک گرفتگی داشته و کدر باشد .
مواد لازم :
1- کدو حلوایی - نیم کیلو
2- شکر - یک دوم پیمانه ( بهتر است از نصف پودر شکر و خود شکر استفاده شود )
3- تخم مرغ 2 عدد متو سط ( با توجه به مواد می تواند کم یا زیاد بشود البنه بهتر است بیشتر استفاده نشود تا شیرنی مزه زخم پیدا نکند .
4- آرد گندم یک دوم پیمانه یا 2 قاشق سر پر ( آرد با توجه به مواد کم و زیاد می شود ) بعضی ها از آرد برنج نیز استفاده می کنند و نصف آرد گندم و نیمی آرد برنج
5- ادویه جات ( زعفران - هل کوبیده - وانیل - دارچین - پکین پادر ) در صورت تمایل هر یک از این ادویه ها را می توان استفاده کرد بسته به ذایقه
6 - گردو خرد شده ( گردو را هم به صورت خرد شده و هم یاییده نیز می توان در شیرینی استفاده کرد )
7- روغن به میزان کافی
طرز تهیه
پس از تهیه کدو آنرا خوب شسته و با پوست به قطعات کوچک خرد می کنیم و با یک استکان آب در حرارت کم می پزیم پخت کدو بسیار سریع است .
پس از پخته شدن زمانی آب اضافه شده کشیده شد پوست کدو را جدا نموده و با چنگال یا گوشت کوب خیلی هم کدو را له می کنیم سعی می کنیم رشته هایی که داخل کدو هست زیاد خرد نشود در زمان سرخ کردن باعث میشود مواد از هم وا نرود .
سپس شکر و آرد و سر آخر تخم مرغ را به مواد اضافه کرده هر یک از ادویه ها بسته به ذایقه و گردو را نیز اضافه می کنیم .
و مواد را در داخل روغن داغ سرخ می کنیم .
نوش جان



به شما پیشنهاد میکنیم :





نعنا شکلاتی


آش دوغ اردبیل


سالاد کلم بروکلی


کیک سیب و لیمو






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است