مریم بانو


((آموزش و عکس این غذا از طرف وندا جان میباشد))

باقالی مخصوص خورشت 250 گرم
شود 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 3 عدد
- سیر چند حبه
نمک و زردچوبه
آب یک لیوان سر پر

یه مقدار کم روغن را داخل طرف می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم سیر ها رو که پوست کنده و رنده زدیم تفت می دهیم اما زیاد نه چون تلخ میشه .
باقالی ها را با سیر تفت می دهیم و شوید را هم بعد از چنددقیقه اضافه می کنیم .

نمک و زردچوبه راهم اضافه کرده بعد ار چند دقیقه آب را اضافه می کنیم اگر تمایل داشتین کم آب باشد فقط تا روی لوبیاها را بگیرد و پس از پخت آب خورشت کشیده می شود .
15 دقیقه بعد باقالی پخته و تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم .

به این خورشت گل در چمن هم می گن اگر تخم مرغها رو هم نزنین .
این خورشت معمولا کنار غذاهای دیگر سرو میشود ( علی الخصوص ماهی سفید )
نوش جان

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





سالاد قالبی


شیر بادام


اسنک مرغ و قارچ+سوسیس


ژله خرده شیشه






نظرات شما


قنادباشی :

به به چه خوشرنگ و خوشگل هستش به این میگن باقلا قاتق دست تون درد نکنه

 

******************

 

ممنون از لطفتون

سارا :

باقلا مخصوص خورش چیه؟

 

************

 

شبیه لوبیا هست و مخصوص باقلاقاتق. معمولا جای که حبوبات میفروشن دارنش.

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: