مریم بانو


((آموزش  این غذا از طرف وندا جان میباشد))

1- سبزی اسفناج - تره - در صورت تمایل یه مقدار شوید و برگ سیر تازه ( این سبزی ها را هم استفاده می کنند ) اسفناج ،برگ چغندر،گشنيز، تره ،جعفري ،شويد(مقدار اسفناج ازهمه بيشتر باشد)

2- در صورت نبود برگ سیر تازه می توانیم سیر حبه را چند عدد رنده کنیم ( به دلخواه )

3- آب غوره یا آب نارنج

4 - تخم مرغ

5- نمک و فلفل و زردچوبه

6 - روغن

سبزی ها را شسته و می گذاریم آبش برود و خورد می کنیم داخل ماهی تابه می ریزیم تا نیم پز شود و آبش گرفته بشود .

بعد با روغن خیلی کم سرخ میکنیم در انتها آب غوره یا آب نارنج را به آن اضافه میکنیم ( بعضی ها در صورت تمایل گوشت قل قلی هم می ریزند ولی اصل ترش تره این مدلیه )

ترش تره رشتی هم گوجه فرنگی داره یعنی زمانیکه سبزی ها رو سرخ کردیم به آن گوجه فرنگی رنده شده می زنن و بعد آب غوره یا آب نارنج می زنن .

تخم مرغ ها را درظرفي بشکنيد و با چنگال کمي بزنيد. سپس تخم مرغ ها را روي مخلوط سبزي ها و برنج بريزيد.

زماني که تخم مرغ ها پخت، خورش را هم بزنيد وبه آن فلفل و دارچين بيفزاييد. وقتي همه مواد خوب پخت وخورش به روغن افتاد ، غذا آماده است.

دستور غذایی بعدی در خدمت همه دوستان هستم .
( نکته : بعضی ها در این خورشت برنج استفاده می کنند : برنج را بشوييد و مدت کمي خيس کنيد. برنج و سبزي هاي خرد شده را در قابلمه اي با ظرفيت مناسب يا در ظرف سنتي گيلان به نام گمج بريزيد و با يک پيمانه آب بپزيد. )



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک شکلاتی نوتلا


پیراشکی گوشت 2


دسر موز کاراملی


خورشت گل کلم و به






نظرات شما


nad :
با سلام من طرز تهیه دیگری از غذارا میدانم که اگر اشتباه نکرده باشم مختص شهرستان رودبار است,که تنها خورشت تره نام دارد.
در تهیه ان همین سبزی ها را روی کمی برنج میگذارند بماند تا خوب بپزد بعد در ظرفی دیگر سیر را سرخ میکنیم و تخم مرغ میزنیم. حالا انها را به مخلوط سبزیها و برنج اضافه میکنیم و بعد کمی ماست میریزم و بعد روی شعله گذاشته و هم میزنیم تا نچسبد و خود را بگیرد .
حالا خورشت تره شما آماده است.
سپيده :

سلام عزيزانم من ترشه تره خيلي درست كردم در اخرين تجربم بعد جا افتادن سبزي سير سرخ كردم سپس تخم مرغ با سير سرخ كردم به سبزي اضافه كردم در ضمن ما رشتيها كمي گردوي سابيده شده اضافه ميكنيم

 

************

 

سپیده جان ممنون که تجربه ات رو در اختیار آشپز هنرمند قرار دادی.

 

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: