مریم بانو


این غذا خیلی خوشمزه و خوش عطره،طوری که در حال پخت بوی خوبی تو خونتون میپیچه و اگه یه کوچولویی تو خونه داشته باشید دائم ازتون میپرسه: مامان این بوی چیه؟ چرا غذا حاضر نمیشه؟ قشنمه( همون گشنمه خودمونlaugh)

مواد لازم برای سه تا چهار نفر:

سیب زمینی حلقه شده           به مقدار لازم(انقدر که کف ظرفتون رو بپوشونه)

گوشت چرخکرده                   دویست گرم

پیاز                                    دو عدد

گوجه                                 به میزان لازم

پودر سوخاری                        سه تا چهار قاشق غذاخوری

تخم مرغ                            یک عدد

نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پودر سیر

طرز تهیه:

گوشت چرخکرده را با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل و آویشن و پودر موسیر و پودر جعفری و پودر سوخاری و تخم مرغ خوب مخلوط میکنیم و برای نیم ساعت میزاریم داخل ذیخچال تا طعمها به خورد هم برن.

به سیب زمینهای حلقه شده کمی نمک و فلفل میزنیم( من برای خوش عطر شدن سیب زمینها بهش مرزه و ترخون و شوید خشک اضافه کردم و همینطور پودر موسیر و روغن زیتون)

سیب زمینها رو کف ظرف میچینیم

بعد گوشت رو روش پهن میکنیم. طوری که یک لایه نازک بشه

حالا گوجه های حلقه شده و پیاز رو روش میزاریم. البته اگر فلفل دلمه ای هم دارید روش بزارید(من نداشتم)

روی ظرف رو فویل بکشید و برای بیست تا نیم ساعت بزارید داخل فر. بعد از اینکه آبش کشیده شده گریل را هم روشن کنید.

من این غذا رو داخل ماهیتابه رژیمی درست کردم اما فکر کنم داخل فر بهتر باشه چون میشه روشو گریل کرد.

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کاپ کیک شکلاتی


کیک باهوش


کیک پرتقالی


نان صبحانه گردویی






نظرات شما


تینا :

و البته گوشتاشو به اندازه کف دست کباب درست کرده و کنار هم می چینیم که کار تمیز تر دربیاد ولی در مزه فرقی نمی کنه و عالیه

************************************************

ممنونم از شما ایده ی خوبی بود

تینا :

ما تو تبریز این غذا رو به اسم تاس کباب درس می کنیم خیلی هم خوشمزه است اگه توی اون لایه ها یک لایه به یا حتی سیب هم گذاشته بشه دیگه محشره

****************************************

سلام ممنون بخاطر در اختیار گذاشتن تجاربتون

غذاهای تبریز که معرکه هستن حتما تاس کبابی که میگید عالی هست

نانا :

خیلی غذای خوشمزه و راحتیه حتما درست میکنم
راستی تو ماهیتابه ی معمولی چطور میشه درست کرد؟
اگه درشو بذاریم؟

 

******************

 

فرقی نمیکنه عزیزم. فقط درب ماهیتابه رو بزار و شعله رو ملایم کن تا حسابی بپزه.

 

نوشین :

خیلی زشت و بد فرمه گوشتاش کاملا متلاشی شده !!!

 

************

 

وقتی گوشت چرخکرده  رو به صورت یکدست داخل ماهیتابه پهن کنیم مطمئنا موقع خروج از ظرف باید چند تکه اش کنیم. ضمنا من این غذا رو روی گاز درست کردم اگر داخل فر بود برشته تر میشد.

نوشین خانوم ! سلیقه ها متفاوته و سوای ظاهر یه غذا، طعم و عطرش مهمه. خدا رو شکر اهل خونه از این غذا خیلی استقبال کردند و همینطور دوستانی که این رسپی رو درست کردند.

عالیه :

گلم فر را روی چه دمایی میزاریم؟؟؟؟؟؟؟

 

*******************

 

من معمولا برای غذاهام روی 200 درجه میزارم. البته حرارت فرم زیاد نیست. شما میتونی روی 180 بزاری

رکسان :

خیلی خوشمزه بنظر میاد....مرسی عزیزم....من قببلا زیرش پیاز میزاشتم سیب زمینی رو روش.....


ی سوال:رو گاز ابدار تر میشه یا تو فر؟

 

************

 

رکسان جان روی گاز آبدارتر میشه. اما اگر برشته تر دوست داری داخل فر بزار