مریم بانو


این هم یه دسر خوشمزه مخصوص این فصل برای دوستداران طالبی. من این دستور را از سایت لذت آشپزی گرفتم و عین دستور را براتون میزارم:

 

مواد لازم:

پوره طالبی: 3 و نیم پیمانه

شکر: 1 پیمانه (طالبی من شیرین بود من نصف ریختم..شما هم بچشین)

خامه صبحانه: 1 پاکت کوچک

پودر ژلاتین: ۱ و نیم قاشق سوپخوری

آب سرد: نصف پ

وانیل: یک چهارم ق چ

طرز پخت:


نصف پیمونه آب سرد توی یه کاسه ریختم و پودر ژلاتین رو روش پاشیدم و کنار گذاشتم.



بعد که دیگه دونه هاش روی آب نبود و آب یکم جذب شد روی کتری روشن گذاشتم تا با بخار ، آب بشه (بن ماری)...گذاشتم کنار تا خنک بشه



طالبی خوشگلمون رو خرد کردم و ریختم توی غذاساز و پوره ش کردم.


بعد شکر رو توش ریختم و روی حرارت گذاشتم تا شکر حل بشه... کنار گذاشتم تا خنک بشه



توی یه کاسه خامه رو خالی کردم. پوره طالبی که خنک خنک خنک شده رو به اندازه یه لیوان توی خامه ریختم و هم زدم (اگه یهو همه رو قاطی کنین ممکنه یکدست نشه)


بعد هم بقیه پوره رو کم کم ریختم و هم زدم تا مایه صافی داشته باشم

پودر ژلاتین حل شده رو که اونم خوب خوب خوب خنک شده بود، وانیل ریختم توش و بعد از هم زدن ریختم توی خامه و طالبی...



همین دیگه...منتقل کردم به قالب و گذاشتم یخچال بمونه به مدت 6 تا 7 ساعت


برای درآوردن از قالب هم سینک ظرفشوییم رو آب گرم ریختم...ظرف سرو رو با آب سرد خیس کردم (واسه اینکه اگه دسرتون وسط ظرف نیفتاد راحت بتونین تکونش بدین!!) و کنار دستم گذاشتم و قالب رو توی آب گذاشتم و تا 30 شمردم!!

 

حالا تجربه من از این دسر:

من شکر و طالبی را با هم ریختم داخل بلندر. اینجوری دیگه لازم نشد بزارم رو حرارت تا شکر به خوردش بره.

ضمنا من از دو قاشق پودر ژلاتین استفاده کردم اما دسرم همچنان نرم و لطیف بود.

 

 

 



 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کراکت سیب زمینی و چدار


کیک فنجونی نسکافه ای


منوی آموزشی اسفندماه در کارگاه آنلاین آشپز هنرمند


سربه شکلات تلخ






نظرات شما


شهره :
سلام .
من این دسر رو درست کردم اما بینهایت تلخ شده بینهایت تلخ . . . چرا ؟!
**********************
سلام یکی از موادت مشکل دار و تلخ بوده...یا وانیلت زیاد شده یا پودر ژلاتین
یگانه :

خیلی خوشمزه به نظر میاد به جای قالب از چیز دیگهای میشه استفاده کرد که در اوردنش راحت تر باشه؟؟؟ممنونم

 

**************

 

از ظرفها و کاسه های یکبار مصرف میتونید استفاده کنید

هدی :

عالیه..مریم بانو....
من عاشقه طالبی ام...
چه جوری از قالبش در میاری که اینقدر تمیز و خوشکل میشه..

******************

ممنون هدی جان. انشالله که درست کنی و از طعمش لذت ببری

من اول قالبم رو خیس میکنم و میزارم نیم ساعت داخل فریزر بمونه بعد دسر یا ژله رو داخلش میریزم برای خارج کردنش هم اول با کمک چاقو لبه های دسر رو از ظرف جدا میکنم و میزارم حدود ده تا پانزده ثانیه داخل آب داغ و سریع برش میگردونم.

مونا :

سلام من عاشق سایتتون و کلوپتون هستم غذاهای تولد دخترم و از از سایت شما ایده گرفتم می خوام بدرستم و همین طور این کرم طالبی رو فقط مریم جون یه سوال خنده دار دارم!واقعا خوشمزه شد؟؟؟؟؟؟؟؟ کلی مهمون دارماااااا می خوام خیلی خوششون بیاد خیلی شیرین نبود؟

 

***************

 

سلام مونا جان

باعث افتخار من و الی بانو هستش که آموزشهای سایت براتون مفید بوده.

در مورد مزه کرم طالبی باید بگم خوشمزه بود. طعمش تقریبا تو مایه های پاناکوتای طالبی بود در واقع مزه قالب، خامه و طالبی هستش. اگر شما طعم خامه رو تو دسر نمیپسندید درستش نکنید با میتونید با نصف مواد امتحانی درست کنید تا هم قلقش دستتون بیاد هم طعمشون.

برای تولد تیرامیسیو و ژله رنگین کمان یا خرده شیشه هم شیک میشه.

 

الينا :

يه سوال داشتم اسم اين ستاره ها که روي دسر ريختيد چيه ?

واقعا سايتتون عاليه. من خيلي استفاده ميکنم.

 

***********

 

ممنون از لطفت خانمی

اونها ترافلهای رنگی هستند. مدلهای مختلفش رو میتونید از مغازه های که لوازم قنادی دارن تهیه کنید.