مریم بانو


 فصل سیر تازه هست و چی بهتر از یه ترشی سیر خوشمزه:

مواد لازم:

سیر

سرکه

نمک (به ازای هر لیتر سرکه دو قاشق نمک استفاده میکنیم)

 

طرز تهیه:

مواد لازم:

سیر :               ا کیلوگرم

سرکه و نمک :    به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

  1. سیرها را پاک کرده ، شسته و روی روزنامه پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
  2. سیر را درون ظرف شیشه ای دیخته و با نمک و سرکه رویش را بپوشانید و در جای خنک نگهداری نمایید.
  3. بعد از یک هفته درب شیشه را باز کنید ، مجددا سرکه بریزید.
  4. ترشی سیر هر چه بیشتر بماند خوشمزه تر می شود.
  5. برای این که ترشی شما رنگ خوبی داشته باشد می توانید از تعداد کمی آلبالو تر یا خشک استفاده کنید.


به شما پیشنهاد میکنیم :





پلو ماش و خوراک گوشت


کیک پرتقال با رویه کرم پرتقالی


کوکو کدو و بادمجان


شیرینی نعلی






نظرات شما


خرده خانم :

مرسی عزیزم

***************************

خواهش میکنم گلم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: