مریم بانو


یکی از غذاهای دوست داشتنی و اصیل همین خورشت فسنجون هستش. مخصوصا اگر مامانمون برام درستش کنهcheeky فسنجون به روشهای مختلفی و تو طعمهای مختلفی درست میشه اما ما طبق عادت خانوادگی فسنجون رو با گوشت گوسفند یا غاز درست میکنیم و البته شیرین.

 

مواد لازم:

گردو چرخ شده    300 گرم

رب انار                 4 تا 6 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط        سه عدد

گوشت گوسفند یا گوساله   500 گرم

آلو                            8 تا ده عدد

 

طرز تهیه:

گردو را با استفاده از دستگاه 123 پودر میکنیم. پیازها را رنده میکنیم و تفت میدهیم. کمی که سبک شد گردوهای پودر شده را اضافه میکنیم و با شعله ملایم تفت میدهیم. لازم نیست که تغییر رنگ بدهند.

تکه های گوشت را با یک قاشق روغن تفت میدهیم سپس مخلوط پیاز و گردو را به آن اضافه میکنیم و چند لیوان آب سرد به آن اضافه میکنیم و بعد که جوش آمد شعله را خیلی کم میکنیم تا حسابی جا بیفته. چیزی حدود 5 تا 6 ساعت زمان لازمه. یکساعت مانده به پخت رب انار را اضافه میکنیم و بعد هم آلوها را.

در حین پخت هر نیم ساعت کمی آب سرد یا یک تکه یخ داخل قابلمه فسنجون میریزیم تا گردو روغن پس بده. اواخر پخت هم فسنجون را میچشیم و بنا به ذائقه  بهش شکر اضافه میکنیم تا طعم ملس یا شیرینی به دست بیاریم.

نوش جان

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکی کره ای با عطر هل


دمنوش به و لیمو


لوبیا پلو 2


آموزش و طرز تهیه استیک دسته دار






نظرات شما


fdjh :
سلام ممنون
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: