الی


این دسر عالی هست برای عصر ولی برای صبحانه هم گزینه ی خوبیه
 
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر : 
 
نان تست :6 عدد 
شير:3 پيمانه 
نشاسته ذرت:3 قاشق غذاخوري 
خامه :1 پيمانه 
شکر :يک چهارم پيمانه 
گلاب:يک چهارم پيمانه 
مواد لازم براي شربت: 
آب:1 پيمانه 
شکر :1 پيمانه 
زعفران:يک چهارم قاشق چايخوري 
 
مواد لازم براي تزيين: 
 
پودر پسته ، خلال بادام و پودر گردو :به ميزان دلخواه 
 
طرز تهيه : 
 
نان تست را به تکه هاي کوچک تقسيم کنيد و در ظرف کم عمق بريزيد.ظرف را با فر با حرارت ملايم به مدت 10 دقيقه قرار دهيد تا نان تست کاملاً برشته شود.مواد شربت را با هم مخلوط کنيد و به مدت 15 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا به حد جوش برسد. 
شربت داغ را روي تکه نان هاي تست برشته بريزيد. نشاسته، شکر و خامه و گلاب را با هم مخلوط کنيد و سپس به آرامي شير را به آن بيفزاييد. 
به طوري که نشاسته در شير کاملاً حل شود و سپس محلول را روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا فرني غلظت لازم را پيدا کند. 
فرني را روي نان تست برشته شده بريزيد و در يخچال بگذاريد تا خنک شود.وقتي فرني خنک شد، روي آن را با خلال بادام، پسته و پودر گردو تزيين کنيد. 
يک دسر راحت و خوشمزه که يکي از دو روز قبل از ميهماني مي توانيد آماده کرده و در يخچال نگه داريد
 
منبع:ماهنامه هنر آشپزي، شماره 40
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





چیکن پارمزان 2


دمی گوجه


لازانیا همزده


عرایس






نظرات شما


دلمشغولی های یک مامان(آفتاب) :

سلام این دیگه آخره همه ی دستورای راحت و ساده و البته بسیار خوشمزه بود خیییلی تشکر و ممنون.
راستی می دونین خوشمزه ترین ها کدومه توی سایتتون؟اونی که بالای سایت گوشه ی سمت راست عکسشو گذاشتین:-)

*********************************

سلام عزیزم خواهش میکنم قابلی نداشت

مرسی عزیزم 

ماهان میگه مرسی خاله جونم

بوس