الی بانو


سلام دوستان 

همینطور که میدونین الان فصل میوه هایی هست که واسه درست کردن مربا و دسر و کیک و.....عالی هستن و یکی از اون میوه های دوست داشتنی توت فرنگیه

من و مریم جون که حسابی دست بکار شدیم،شما هم شروع کنید و لذت ببرید

اینم یه مربای هنرمندانه از آشپز هنرمند

مواد لازم:

توت فرنگی رسیده و قرمز(مواظب باشید گلخونه ای نباشه چون اصلا مزه ندارن و فقط قیافه دارن،حتما باغی بخرید):1 کیلو

شکر:1 کیلو(اگه توت فرنگیا شیرین باشن کمترم میشه)

آب:1 لیوان درصورت نیاز

توت هارو شسته و تو قابلمه (ترجیحا لعابی یا پیرکس)بریزید و شکر رو روی اونها بپاشید و به مدت 1 شب یا 10 ساعت تو یخچال بذارید اگه بتونین 24 ساعت بذارید عالیه

بعد از این مدت میبینید که شکر آب شده و یه شهد روی توت فرنگی ها رو گرفته

اگه اندازش زیاد بود آب لازم نیست اضافه کنید ولی اگه تا روی توت فرنگیها نبود 1 لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم بذارید و تا زمانی که شهد غلیظ بشه و جوشهای ریز بزنه بذارید رو حرارت بمونه

معمولا بین 1 تا 2 ساعت متغیره

مواظب باشید شعلتون کم باشه حتمااااااااااا و زود زود بهش سر بزنید که نسوزه

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





دسر دنت قهوه


اسموتی شلیل


صبحانه کوچولوها


پیتزا چیکن با سس باربیکیو






نظرات شما


نبض مامان :

سلام الی بانو من قبلا درست کردم بعد از گذشت 1سال ترش شد ولی مربای البالویم تغییر نکرد علت چی بود گلم؟

********************************************

خب یکسال زیاده واسه مربا ما معمولا مربا رو 1 یا نهایتا دو ماهه ماهه میخوریم

علتش موندگیه زیاده

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: