الی بانو


سلام دوستان من همیشه به روش کباب کردن بادمجان کشک و بادمجان درست میکنم و هم خوشمزه تر میشه و هم سالم تره و روغن خیلی کمی مصرف میشه شمام امتحان کنید

بادمجان کبابی پوست کنده 5 عدد 
پیاز داغ دو قاشق غذاخوری 
سیر 6 حبه 
کشک ساییده 250 گرم 
مغز گردوی خرد شده 3 قاشق غذاخوری 
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم 

طرز تهیه: 

بادمجان‌ ها را روی حرارت، کباب می کنیم. 

سیرها را خرد می کنیم و با پیاز داغ و نمک و فلفل و زردچوبه به بادمجان‌ های کبابی اضافه می‌ نماییم. 

یک لیوان آب روی مواد می ریزیم و با حرارت ملایم می ‌گذاریم بپزند. 

وقتی بادمجان‌ ها پخت، مغز گردوی خرد شده را به آن اضافه می ‌کنیم. 

حال وقت اضافه کردن کشک است. اگر آب بادمجان ‌ها خشک نشده بود، کشک را رقیق نکرده داخل آن می ‌ریزیم، ولی اگر آب آن کم بود، با نصف استکان آب، کشک را رقیق کرده و روی بادمجان ‌ها می‌ ریزیم. 

بادمجان‌ ها را هم می ‌زنیم و با قاشق له می ‌کنیم. 

یک ربع بعد از ریختن کشک، کشک بادمجان آماده است. 

آن‌ را با سیر داغ و نعنا داغ و مغز گردو تزئین می ‌کنیم.



به شما پیشنهاد میکنیم :





باقلوای سنتی قزوین


تیرامیسو بدون تخم مرغ


لاسی انبه


فیله مرغ کرانچی






نظرات شما


پریسا مامان آینده آوا :

سلام . ممنون از راهنماییت . استفاده کردم .

 

------------------------------

سلام عزیزم...خواهش میکنم

اپتنیا :

عالیه با اون تزیین قشنگش !

***************************

ممنونم دوست عزیزم

الی :

سلام
ممنون عکس کارامو گذاشتی سایتتون
الی جون کاش یک جستجو هم برای سایتتون میذاشتید
ممنون از سایت خوبتون
دستور کیک فنجانی رو می خواستم ، نتونستم پیدا کنم
نمی دونم اصلا دستور کیک فنجانی رو دارید یا نه!

****************************

سلام عزیزم بله داریم دستورشو تو بخش کیک صفحه 3

 

شما خیلی هنرمندی و این باعثث افتخار ماست

بوووووووووووووووووووووووس

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: