مریم بانو


اگر مثل من عاشق توت فرنگی باشید و دوست داشته باشید دسرها و کیکهاتون رو با توت فرنگی تزئین کنید پس عجله کنید و تا دیر نشده توت فرنگیها رو آماده کنید برای فریز کردن تا هر موقع سال خواستید ازش استفاده کنید.

 

ابتدا روش فریز کردن توت فرنگیهای اسلایس شده رو مینویسم:

توت فرنگیهای درشت و سالم رو انتخاب کنید و خوب بشورید. روی یک دستمال آشپزخونه پهن کنید تا آبش گرفته بشه

 

 

کف ظرف مورد نظر رو با نایلون بپوشونید

 

با کمک یه چاقوی تیز برشهای عمودی به توت فرنگی بدید اما دقت کنید که برش به انتهای توت فرنگی نرسه

 

 

با استفاده از شصت و انگشت سبابه آروم به انتهای توت فرنگی فشار وارد کنید تا اسلایسها از هم باز بشن

 

 

حالا توت فرنگی رو بزارید داخل ظرف

 

 

توت فرنگیهای دیگه رو هم اسلایس کنید و با فاصله از هم بچینید

 

 

ردیف اول که تموم شد روش نایلون بزارید و توت فرنگیهای دیگه رو روی نایلون بچینید.

 

 

دیگه توت فرنگیها آماده هستند برای فریز شدن. من با همین روش توت فرنگی کامل رو فریز میکنم. یه سری توت فرنگیهای رسیده رو هم پوره میکنم و میزارم تو فریزر.

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





گاناش


تارت سیب خامه ای


چیز کیک شکلاتی


آش بادمجان 2






نظرات شما


کتاب آشپزی :

خیلی جالب و زیبا بود

 

***********

 

ممنونم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: