الی بانو


یک نوع دیگری از کیک اسفنجی است و تقریبا شبیه کیک شیفون است با این تفاوت که توی کیک انجل فود چربی به کار برده نمی شود . 
 
این مطلب را  توی وبلاگ ژولیت و گابریل پیدا کردم .
ما ۳ نوع کیک اسفنجی داریم یعنی‌ این ۳ کیک از یه خانواده هستن .
 
۱. کیک آنجل فود که توش هیچ چربی‌ استفاده نشده  . 
۲. کیک اسفنجی که بعضی‌ دستورها توش روغن وجود داره و تو بعضی‌ دستورها روغن لازم نیست . 
۳.کیک شیفون  یا گنسیس که توش از روغن استفاده میشه . 
یه نوع از این کیک اسفنجی هست به اسم کیک اسفنج امریکایئ که می‌تونه یه کوچولو کره داشته باشه و تعداد بیشتری تخم مرغ نسبت به کیک های اسفنجیه دیگه  .
 
Angel food cake و یا angel cake به این دلیل به این نام شناخته شده که یک کیک پفی و سبک و سفید و اسفنجی مثل ابره و به همین دلیل معتقدند که کیکش خوراک فرشته هاست! این کیک قالب مخصوص خودش رو داره و معمولا توی اون قالب درست میشه ولی اینبار من میخواستم که به شکل قلب درش بیارم
 
قالب اصلیش اینه
 
 
رسپی از التون براون
 
سفیده تخم مرغ 12 عدد (من 6 عدد استفاده کردم)
آرد 1 لیوان(نصف لیوان من استفاده کردم)
آب گرم 3/1 لیوان(من 1/6 لیوان ریختم)
شکر 4/3 1 لیوان(نصف بیشتر لیوان من ریختم)
کرم تارتار ½ 1 ق چ (من 1 ق چ آبلیمو ریختم)
نمک ¼ ق چ (من نوک ق چ خ ریختم)
وانیل یا اسانس پرتقال 1 ق چ ( من نصف بیشتر ق چ ریختم)
 
فر رو روی 180 درجه سانتیگراد 350 فارنهایت قرار بدید. سفیده رو خوب بزنید تا کاملا پف کنه و سفت بشه
 
 
کرم تارتار (آبلیمو) و اسانس و آب رو به سفیده اضافه کنید. شکر رو آسیاب کرده و نیمی با آرد نیمی با سفیده مخلوط کنید. سفیده باید به همچین کیفیتی برسه
 
 
آرد و نمک و شکر رو مخلوط کرده و توی کیک فولد کنید ( هم نزنید چون پفش میخوابه)
 
مخلوط کاملا سفید و پفی و نرمی بدست میاد. توی قالب چرب نشده بریزید و در فر به مدت 35 دقیقه قرار بدید
 
خب من کل مواد رو هم که نصف کردم. یعنی با 6 تخم مرغ درستش کردم. و گفتم که توی قالب قلبی ریختمش. در نهایت این شد. ...نکته اینکه وقتی کیک رو از فر بیرون میارید باید قالب رو وارونه کنید و اجازه بدید کاملا سرد که شد بعد از قالب خارج کنید
 
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05 ... st_02.html
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





باقالا قاتق


خرما و گردو


مرغ و هویج رژیمی


سیب زمینی با سبزیجات معطر






نظرات شما


ندا :

سلام... خسته نباشید و ممنونم.
من از این کیک درست کردم ولی پف نکرد و باینکه روش برشته شده بود وسطش خام بود. به نظرتون اشتباه کارم کجا بوده؟؟؟

-----------------------------

سلام

این کیک خیلی حساسه

احتمالا سفیده رو کامل و خوب نزدید یا بعدش بیرون مونده و آب انداخته

یا اینکه دمای فر مناسب نبوده و اینکه اندازه قالب خوب نبوده و کوچک بوده

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: