الی بانو


من دقیقا دستور مامی سایت رو استفاده کردم از نجما جون ممنونم

پودر ژلاتین 2 و 2/1 ق غذاخوری
پوره توت فرنگی 2 و 2/1 پیمانه(حدود نیم کیلو توت فرنگی)
زرده تخم مرغ 5 عدد
شیر 1و 2/1 پیمانه
شکر 3/2 پیمانه
خامه فرم گرفته 1و 4/3 پیمانه
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
رنگ قرمز

پودر ژلاتین را بر روی پوره توت فرنگی بپاشید و به هم بزنید تا حالت اسفنجی به خود بگیرد

 

زرده ها را همراه با شکر بزنید تا کرم رنگ شود

شیر را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید 
شیر جوش را به زرده های زده شده اضافه کرده و به هم بزنید
مواد را درون ظرف برگردانید و بر روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب به هم بزنید تا غلیظ شود(مراقب باشید مواد نجوشد!مرتب به هم بزنید تا یکنواخت غلیظ شود)

 

 

از روی حرارت بر دارید و به پوره توت فرنگی اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود


خامه را بزنید تا فرم بگیرد

خامه فرم گزفته را  به مواد سرد شده اضافه کنید و به هم بزنید

رنگ و آبلیمو را اضافه کرده به هم بزنید و در ظرف مورد نظر بریزید

نکته:من آبلیمو و رنگ نریختم
 
من بعد از این مرحله گذاشتم باواریا سرد بشه
و توی قالب سلفون کشیدم و کیکم رو (اینجا)توی قالب گذاشتم و باواریا رو روش ریختم و 4 ساعت تو یخچال گذاشتم
بعد ژله توت فرنگی رو که با آب جوش مخلوط کردم گذاشتم خنک بشه و روی باواریا ریختم و 1 شب تو یخچال گذاشتم
 
*******من کیک فرشته درست کردم و چون این کیک فقط سفیده تخم مرغ میخواد برام به صرفه ش چون زرده ها رو تو دسر ریختم و سفیده هارو تو کیک
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





جوجه کباب زعفرانی تابه ای


عیش السرایا


رول فرنچ تست


کیک موز و گردو






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است