الی


مواد لازم: 

پودینگ شکلاتی:1 بسته 

بسکوییت پتی بور ساده :2 بسته 

طرز تهیه: 

ابتدا پودینگ شکلاتی را مطابق دستور تهیه اش آماده میکنیم .سپس در یک سطح صاف 

دو ردیف بیسکوییت و در هر ردیف 4 تا قرار میدهیم و رویش پودینگ میریزیم 

این کا را 6 یا 

7 بار تکرار میکنیم یعنی یک لایه بیسکوییت و یک لا یه پودینگ . مقداری از پودینگ را هم به 

دور کیک میزنیم و 2 ساعت در یخچال میگذاریم بعد به دلخواه تزیین کنید. 

*****البته شما میتونین پودینگ رو توی خونه درست کنین من هم همین کار رو میکنم

طرز تهیه پوینگ شکلاتی:

مواد اولیه

 
شکر ......................... 1 پیمانه
پودر کاکائو تلخ ........... دو سوم پیمانه
نشاسته ذرت ............ 6 قاشق غذاخوری
شیر ........................ 4 پیمانه
وانیل ....................... 4 قاشق چایخوری
ابتدا شکر و پودر کاکائو و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. سپس آن را درون شیر حل نمائید و مواد را درون ظرف مخصوص ماکروفر بریزید.
ظرف را 3 دقیقه داخل ماکروفر بگذارید.
بعد وانیل را به آن اضافه کرده و به آرامی حدود 3-4 دقیقه هم بزنید تا سفت شود.
روی ظرف را با کیسه پلاستیکی بپوشانید. کمی بگذارید تا سرد شود سپس آن را داخل یخچال بگذارید. خنک سرو کنید.
 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





مربا و مارمالاد فیله پرتقال


شوید پلوی کودک


پلو سبزیجات


بوقلمون با سس قارچ






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است