مریم بانو


تا فصل شاه توت هست بشتابید که غفلت موجب پشیمانیستsmiley من به شخصه علاقه چندانی ندارم به دخترم آبمیوه های صنعتی بدم به همین خاطر یه قفسه یخچالم پر هست از انواع شربتها: توت فرنگی،آلبالو،پرتقال،شاه توت.... که البته همه شون هنر مامان عزیزم هست اما امسال برای تهیه شربت شاه توت کمکش کردم تا هم یاد بگیرم هم براتون دستورش رو دقیق بنویسم:

 

مواد لازم:

شاه توت          یک کیلو

شکر                 یک کیلو و نیم

 

اول شاه توتها رو بشورید بعد تو یه قابلمه بزرگ لایه لایه شاه توت و شکر بریزید و بزارید چند ساعت بمونه تا شاه توتها آب بندازن. بعد بزارید رو حرارت وقتی جوش آمد شعله رو ملایم کنید( البته نه خیلی کم ) و بزارید حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه بجوشه. وقتی که شاه توها نرم شدن دیگه میتونید از روی گاز بردارید. یه صافی روی یه قابلمه بزارید و شاه توتها رو از صافی رد کنید. اینجوری آب شاه توت تو قابلمه زیری میره و شاه توتها روی صافی میمونن. حالا باید دست به کار بشید و شاه توتها رو  حسابی بچلونید. کارتون که تموم شد یکبار دیگه آب شاه توت رو از صافی ریز رد کنید تا اگر احیانا تکه های شاه توت داخلش هست کاملا صاف و یکدست بشه.

شربت آماده هست نوش جان



به شما پیشنهاد میکنیم :





کروسان مرغ


کیک حلوا


فيله استيك پيتزا يولا


آرانچینی برنج (Arancini di riso)






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: