مریم بانو


این هم یه غذای آسون و خوشمزه که مطمئنا همه دوستش دارن. هم یه شام سبک میشه هم یه پیش غذای عالی برای مهمونیهاتون.

 

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده بدون چربی=200 گرم
برنج آبکش شده=نصف پیمانه
پیاز رنده شده=1 عدد
تخم مرغ=1 عدد
سس مایونز=2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=به دلخواه
آرد سفید=1 پیمانه
آرد سوخاری=1 پیمانه
ادویه=به دلخواه
روغن برای سرخ کردن=به میزان لازم
طرز تهیه:
1. گوشت را با برنج آبکش شده،پیاز رنده شده،یک عدد تخم مرغ،سس سفیدو نمک وفلفل خوب مخلوط کنید و به صورت خمیر درآورید.مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید.

 

 


2. به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته و لوله کنید.

 


3. ابتدا در آرد سفید بغلتانید بعد در تخم مرغ زده شده بزنید. پس از آن در آرد سوخاری که به آن ادویه اضافه کرده اید بچرخانید. همه خمیر را به همین ترتیب آماده کرده و کنار بگذارید.

 

 


4. در تابه ای روغن را کاملا داغ کنید و کروکت ها را در ان سرخ کنید. البته موقع سرخ کردن آنها حرارت بسیار ملایم باشد تا مغز گوشت بپزد و فقط آرد سوخاری اطراف آن زود برشته نشود.

 


5. کروکت ها را پس از سرخ شدن در ظرفی چیده و اطراف آن را با سبزیجات تزئین کنید.

 

نکته 1) با این مقدار مواد حدودا 12 تا کروکت درست میشود.

نکته 2) میتوانید از باقیمانده برنج نهار هم استفاده کنید.

نکته 3) من از پودر سیر و آویشن و کمی کاری برای ادویه استفاده کردم.

نکته 4) مواد کروکت را میتوان آماده و در فریزر نگهداری کرد. به این ترتیب  فقط لازمه از فریزر خارج کنید تا یکم نرم شود بعد سرخ کنید.


توصیه آخرم هم اینه که این غذا رو تند تند درست کنید و داغ سروش کنید. مزه اش عالیهyes



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک میوه ای


کیک بستنی


خورش آلوچه


املت ذرت و پنیر ابتکاری






نظرات شما


عسل :

مریم جون 14 تاااااااااااااااااااااااا تخم مرغ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

 

*****************

 

عسل جان اشتباه تایپی بود. ممنون از اینکه گفتی. درستش یک تخم مرغه که الان اصلاح میکنم.

الي :

مريم جون منظور از سس سفيد همان سسي است که با آرد و کره و شير درست ميشه است ?

 

***************

 

نه عزیزم. منظورم سس مایونز بود. الان تو متن هم اصلاح میکنم