الی بانو


این خورش آلوچه ی خوشمزه تو خانواده ی ما موروثیه و همه خانما درستش میکنن اما بهترینشو مادربزرگم درست میکرد که الان متاسفانه دیگه تواناییشو نداره

من رسیپی شو میذارم که شما هم درست کنین و لذت ببرید

مواد لازم :

مرغ یا گوشت گوسفند:اگر مرغ بود دو تکه اگر گوشت بود 8 تیکه درشت خورشتی

سیب زمینی:2 عدد درشت

آلوچه خورشتی:1 پیمانه

پیاز متوسط:1عدد

رب گوجه:1/5 قاشق غ خ

اول مرغ رو تو قابلمه با حرارت متوسط بذاریت تا خوب سرخ بشه و پیاز رو نگینی خرد کرده و به مرغ اضافه کنید

 

 

 

وقتی پیاز هم کمی طلایی شد آلوچه رو اضافه کنید و در حد 2 یا 3 دقیقه تفت بدید و زردچوبه و دارچین و فلفل رو اضافه کنید

 

 

 

بعد از این مرحله رب گوجه رو اضافه کنید و هم بزنید  و بذارید رب گوجه به روغن رنگ بده این مرحله 2 دقیقه معمولا طول میکشه

حالا  4 لیوان آب جوش به موادتون اضافه کنید و نمکش رو اندازه کنید و بذارید به مدت 1 ساعت با حرارت خیلی ملایم خورش یکم جا افتاده و غلیظ تر بشه

 

 

تو این مدت سیب زمینی ها رو خلالی کرده و سرخ کنید و بعد از این مدتی که گفتم به خورش اضافه کنید

و اجازه بدید خورش جا بیفته

 

 

البته خوشمزگی خورش به آبشه و نباید بذارید آب خورش خیلی کم و خشک بشه

طعم این خورش خیلی بستگی به آلوچه هایی که توش ریختین داره معمولا ترش یا ملس میشه

نوش جان

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک پرتقالی


کتلت مرغ خامه ای


آبگوشت بزباش


ته دیگ سیب زمینی و دارچین






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است