مریم بانو


برای خمیر این غذا میتونید از دستور نون پیراشکی استفاده کنید یا از پودر خمیر آماده استفاده کنید. من با دستور خمیر کروسان درست کردم البته با حذف شکر و ماست. دستور تهیه این خمیر رو میتونید اینجا ببینید

مواد لازم برای لایه میانی:

بادمجان  4 عدد

پیاز        2 عدد

گوشت چرخکرده  200 گرم

فلفل دلمه ای    1 عدد

قارچ      8 تا 10 عدد

پنیر پیتزا   300 گرم

بادمجان رو پوست گرفته حلقه حلقه کنید و بهش نمک بزنید و بزارید دو ساعت بمونه تا تلخیش گرفته بشه. بعد سرخش کنید البته ترجیحا با روغن خیلی خیلی کم و تو ماهیتابه رژیمی. سرخ که شدن بزارید کنار و پیاز رو تفت بدید و بعد گوشت چرخکرده رو. بهش فلفل دلمه ای نگینی خرد شده رو اضافه کنید و بعد هم قارچهای خرد شده رو. آب قارچ که کشیده شده برید سراغ خمیرتون. کف قالب رو چرب کنید بعد خمیر رو به اندازه قالب باز کنید و کف قالب بزارید طوری که نه خیلی نازک باشه نه کلفت. یکم اویشن بپاشید روی خمیر بعد یه لایه بادمجون بزارید روی خمیرتون، و بعد نوبت گوشت چرخ کرده و قارچ هست. دوباره یکم آویشن بپاشید  و در صورت تمایل پودر سیر. بعد هم پنیر پیتزا رو یکنواخت روی مواد پخش کنید و یه لایه نازکتر از خمیر کف قالب بزارید روی مواد. از باقیمانده خمیر هم میتونید برای تزئین استفاده کنید. با استفاده از زده تخم مرغ هم سطح خمیر رو بپوشونید تا خوشرنگ بشه. حدود بیست دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار بدید و پنچ دقیقه هم گریلش کنید

این هم برش خورده این غذای خوشمزه و شیک:



به شما پیشنهاد میکنیم :





فرنچ تست با انجیر برشه


شامی مخصوص


کباب دل و جگر تابه ای


کاپ کیک نارگیلی






نظرات شما


عسل :
من میتونم با خمیر آماده پیراشکی درست کنم؟خمیر ها خیلی نازکه یه لایه بذ
مریم :

با سلام .من این غذا درست کردم عالی شدممنون از شما

**********

نوش جان. خوشحالم که خوشتون اومده

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: