مریم بانو


این کیک رو به مناسبت تولد حضرت علی(ع) برای آقای همسر درست کردم. حقیقتش خودم کلی از تزئینش خوشم اومدwink پایه کیک اسفنجی هست که شما میتونید از هر دستوری براش استفاده کنید اما من خودم با این دستور درست کردم:

4 عدد تخم مرغ را با یک لیوان پودر قند حسابی هم زدم حدود ده دقیقه. بعد 175 گرم آرد سه بار الک شده را به همراه یک و نیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر و یه پنس نمک به آرامی به مایع اضافه کردم و دورانی هم زدم. فر رو از یکربع قبل گرم میکنیم. دمای فر 180 درجه سانتیگراد و زمان هم حدود 30 تا 35 دقیقه.

برای تزئین رویه کیک من از سس شکلات استفاده کردم و با توت فرنگی و خامه تزئینش کردم.



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک شطرنجی


ناگت مرغ 2


لیست آموزشی کارگاه آذرماه ویژه ی یلدا


خرما کره ای توپی






نظرات شما


MAMAN :

CHE ALI DOOST GOLAM

***********************

مرسی دوست عزیزم