الی بانو


سلام دوستان عزیزم

دیروز به افتخار روز مرد و آقای شوهرcheeky یه جشن دو نفره ترتیب دادم که از اونجایی که شوهرخان عاشق ته چین هستن ما هم دلمون براش سوخت و ته چین براش درست کردیمdevil

مواد لازم این ته چین شوهر پسند:

برنج:3 پیمانه

بادمجان:3 عدد

1 ران مرغ پخته شده (سینه یا هر جا دیگه مرغ هم میتونه باشه اصـــــــــــــــلا فرقی نداره)

ماست:1 پیمانه

زعفران دم کرده:به میزان لازم

زرده تخم مرغ:2 عدد

نمک و روغن

کره:25 گرم

رب گوجه:1 قاشق

قارچ خرد شده: 1 پیمانه

پیاز متوسط:1 عدد

در ابتدا برنج رو خیس کنید و مرغ رو بذارید بپزه و بادمجونهای حلقه شده رو تو نمک بخوابونید که روغن زیادی جذب نکنه

در این مدت آب برنج رو با روغن و نمک بذارید بجوشه--بادمجونها رو سرخ کنید و کنار بگذارید

 

 

پیار نگینی شده رو تفت داده و قارچ رو بهش اضافه کنید و خوب تفت بدید و مرغ پخته و تکه تکه شده رو بهش اضافه و تفت بدید

 حالا رب گوجه رو اضافه کنید نصف قاشق چ خ زیره بهش اضافه کنید

 

 

برنج رو یکم زنده تر آبکش کنید

ماست و زعفران و زرده های تخم مرغ رو مخلوط کنید و با برنج مخلوط کنید

 

 

1/3 از برنج رو ته قابلمه بریزید و از مخلوط مرغ روش بریزید و بعد بادمجونها رو روی مواد بچینیدو 1/3 دیگه از برنج رو روی مواد بریزید

 

 

 

حالا بقیه مواد مرغ و بادمجون رو به ترتیب روی برنج بچینید و سپس بقیه برنج رو روی مواد اضافه کنید و کمی فشار بدید تا صاف و منسجم بشه

کره رو روی برنج خرد کنید و به مدت 1/5 ساعت رو حرارت ملایم گاز بذارین

برای تو فر قرار دادن مواد رو به همین ترتیب توی پیرکس بریزید و روشو فویل بکشد و روی فویل چندتا سوراخ بزنید و به مدت 1 ساعت با حرارت 180 بذارید ته دیگ طلایی بشه و بعد چند دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی غذا هم طلایی بشه

نوش جون

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک نارگیل و نوتلا


دسر با نان تست


نان و پودینگ کره ای


سوسیس خانگی






نظرات شما


شیدا :
میشه دارچینم توش بریزی،بد نمیشه؟
***********************

عزیزم این به سلیقه ی شما بستگی داره اگه دوست دارید بریزید
زیاد نباشه بد نمیشه
زینب :
من پختم خراب شد و بد مزه وشل
**********************************
این دستور امتحان شده اس...کار خودتون ایراد داشته با تجربه قلق کار دستتون میاد
مريم :

خیلی عالی بود حتما درست میکنم مرسی

-------------------------

خواهش میکنم دوستم

نعیمه :

ممنون عالی بود خیلی کمکم کرد

--------------------------

خواهش میکنم نعیمه جون

الهه :

خیلی ممنون عالیه من که دهانم اب افتاد تازه گرسنه هم شدم حتما امتحانش میکنم.

-----------------------------------

خواهش میکنم عزیزم

انشاالله خوشت بیاد

امیرحسین :

عاشق ته چین هستم خیلی دوسش دارم مرسی عالی بود

----------------------------

خواهش میکنم دوست عزیز

مريم :

سلام خيلي عالي بود گلم حتما درست ميكنم.فقط براي تعداد بيشتر زرده و ماست رو چقدر بيشتر كنم؟

------------------------

سلام عزیزم دستور من برای 4 نفر شما به نسبت افراد باید حساب کنی

هوتسا :

دستت واقعا درد نکنه عزیزم
من با اینکه خیلی اهل آشپزی نیستم ولی حسابی سر ذوق اومدم و حتما این غذا رو امتحان میکنم

------------------------------------

ممنونم عزیزم

حتما امتحان کن گلم مطمئنم خوشت میاد

 

لیدا :

دستت درد نکنه عزیزم. سایت عالی شما واقعا منو برای آشپزی سر زوق آورده. خسته نباشی

**************************************************

خواهش میکنم عزیزم

شما هم به ما لطف داری و کلی بهمون انرژی دادی

بوس

فیروزه :

ممنون از وبسایت عالییییتون میشه بفرمایین
با این ته چین زرشک استفاده نمیشه؟

********************

سلام عزیزم ممنونم لطف داری

نه گلم من استفاده نکردم ولی این چیزا سلیقه ایه شما امتحان کن شاید خوب شد

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: