عکس از الی جون


دستور از شف نگین عزیزمhttp://chefnegin.com/

 

یکی از رولت های خوشرنگ و خوشمزه که خیلی راحت تهیه می شه رولت کدو حلوایی هست.

برای این رولت نیاز داریم به :

تخم مرغ ۶ عدد پوره پخته کدو حلوایی ۳۰۰ گرم

شکر ۲۰۰ گرم

آرد ۱۸۰ گرم

دارچین ۱ ق م

نمک ۱/۴ ق.م

جوش شیرین ۱/۵ ق.م

پودر قند به میزان لازم

خامه فرم گرفته ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم

این مقدارمواد به شما دو تا رولت  میده. باید دو تا سینی فر ۴۰در ۳۰ سانتی متری رو چرب کنیدو کاغذ روغنی بندازید و بعد فرتون رو روی ۲۰۰درجه سانتی گراد گرم کنید.

می تونید مقدار موادتون رو نصف کنید که به شما ۱ دونه رولت می ده.

زرده و سفیده رو جدا کنید.

زرده رو با نیمی از شکر بزنید تا کرم رنگ بشه.سپس کدو حلوایی پوره شده رو اضافه کنید.

با یه همزن دیگه یا سر همزن تمییز و کاملا خشک سفیده هارو با دور تند بزنید تاسفید بشه و نیم دیگه شکر رو بریزید. البته به صورت کم کم در حالی که همزن روشنه و کار می کنه.

حالا سفیدتون رو به زرده اضافه کنید. و به آرومی که پفش نخوابه مخلوط کنید.حالا مخلوط آرد و جوش شیرین و نمک و دارچین رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه. سعی کنید طوری فولد کنید تا پفش نخوابه.

موادتون رو توی سینی ریخته روش رو صاف کنید.

۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می کشه تا آماده بشه.

از فر خارج کنید و بمونه تا خنک بشه.

سپس آن را از سمت رویهبر روی کاغذ روغنی که رویش پودر قند پاشیده اید انداخته و از یک سمت به همراه کاغذ رول کنید.نیم ساعتی کنار بگذارید سپس باز کنید و سطحش رو خامه بمالید.

و صاف کنید.

و دوباره رول کنید.و رویش پودر قند بپاشید. و در یخچال بماند تا خنک شود. سپس برش زده و سرو کنید.

می توانید رولت را به دلخواه از طول یا عرض رول کنید. بسته به اینکه قطر بیشتر یا تعدادبیشتری برش می خواهید.



به شما پیشنهاد میکنیم :





لاسی هلو


پیتزا پنیر


خوراک مرغ و سس


شیک قهوه و کاکائو






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است