کار الی خانوم هنرمند


گوشت تکه ای رو با مقداری نمک و فلفل میذاریم پخته بشه 
مقداری پیاز سرخ می کنیم 
اسفناج رو هم میذاریم آبپز بشه (مقداری نمک هم میریزیم) 
برنج دم کشیده رو با تخم مرغ و ماست و زعفران و مقدار کمی گلاب مخلوط می کنیم 
ته قابلمه را روغن میریزیم و مقداری از برنج رو میریزیم 
بعد اسفناج و مقداری دیگه برنج 
بعد پیاز بعد برنج 
و بعد گوشت و روش بقیه برنج رو میریزیم یک مقداری فشار میدیم تا کاملا مواد بهم بچسبه و میگذاریم سرگاز بهتر که شعله پخش کن هم بذاریم که همه جای ته دیگ سرخ بشه.



به شما پیشنهاد میکنیم :





سالاد فصل لیوانی


آیس موکا - Iced Mocha


کیک سورپرایز


کیک باقلوا






نظرات شما


خانوم خونه :

سلام.
ممنون بابت وب مفیدت.
حتما این غذا را درست میکنم.
اگه مایل به تبادل لینک بودی خبرم کن.

*****************

لام عزیزم ممنونم

چشم