الی بانو


سلام دوستای عزیزم

پنجشنبه شب تصمیم داشتم ته چین بادمجون درست کنم که تبدبل به بادمجون پلو شد

ته چین بادمجون رو حسابی تو کفش موندم

حتما تو همین هفته درست میکنم

مواد لازم

برنج=2 پیمانه

بادمجون=2 عدد نسبتا بزرگ

ماست=3 قاشق غ خ

گوشت چرخکرده یا پخته خرد شده=200 گرم

زعفران دم کرده=1/4 لیوان

روغن و نمک و فلفل=به میزان لازم

رب گوجه= 1 ق غ خ

زیره=1 ق م خ

دارچین=نصف ق چ خ

1)برنج رو 2 ساعت بخیسونید

2)گوشتتون اگه چرخ کرده نیست بذارین بپزه

3)بادمجونا رو حلقه حلقه کنید و 2 ساعت تو نمک بخوابونین

4)آب برنج رو بذارین و تو یه تابه بادمجونا رو سرخ کنین-بعد گوشت رو سرخ کنین(من نصف گوشتم چرخکرده و نصفش پخته و خرد شده بود)

یه پیاز ریز رو تفت بدین و بادمجون و گوشت رو اضافه کنین و نمک و دارچین و زیره و رب گوجه رو اضافه کنین و 2 دقیقه تفت بدین و خاموش کنید زیرشو

حالا برنج رو آب کش کنید

ماست و زعفران رو مخلوط کنین و یه مقدار از برنج آبکش رو بهش اضافه کنید

تو قابلمه روغن ریخته و مخلوط ماست و برنج رو اضافه کنید

 

 

 

نصف مخلوط گوشت و بادمجون رو روی برنج و ماست بریزید

 

 

 

نصف برنج آبکش رو اضافه کنید-حالا نصف باقیمونده مواد رو اضافه کنید

بقیه برنج رو روی مواد بریزین و بذارین به مدت 1/5 ساعت دم بکشه

این غذا قالبی در میاد ولی من از قالبیش نشد عکس بگیرم (همین که همسرم برد تو سفره خورده شد و به عکس گرفتن از قالبیش نرسید آخه همسری روزه بود)

این مدل پلو یکم با ته چین فرق داره واسه همین اسمشو میذارم بادمجون پلو

به زودی با ته چین بادمجون میام

نووووووووووش جون



به شما پیشنهاد میکنیم :





کروکت گوشت


کیک جنگل سیاه(black forest cake)


اسموتی هلو و توت فرنگی


کیک شیفون موکا






نظرات شما


مینا :

عزیزم چه ماستی برای این غذاها مناسبه

این ماستهای بیرون که می خریم دبه ای ها خوبه

ممنون

=====================

سلام عزیزم

همین ماست دبه ای ها خوبه

وای با ماست سون کاله عالی میشه