مریم بانو


دستور کیک فنجونی بدون فر رو که یادتونه؟(اینجا) این کیک همونه البته با یه سری تغییرات کلی. تو این کیک به جای دو قاشق پودر کاکائو از یک بسته نسکافه فوری استفاده کردم. یکم پودر نارگیل و کشمش هم توش ریختم. نتیجه رو هم که میبینید. طعمش خیلی خوب شد.



به شما پیشنهاد میکنیم :





کالتزونه


آموزش و طرز تهیه استیک دسته دار


لقمه های پنیر و زیتون


مافین پنیر خامه ای و کشمش






نظرات شما


فاطمه :

درست کردم عااالی شد یه دنیا ممنون

********************************

خواهش میکنم دوستم...نوش جان

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: