مریم بانو


دستور رو از وبلاگ (مینویسم برای دخترم تینا) برای درست کردن پیراشکیهام برداشتم-ازش ممنونم

مواد لازم برای خمیر پیراشکی

آرد سفید :سه ونیم الی ۴ پیمانه

آب :یک پیمانه

شکر برای خمیر :یک قاشق غذا خوری

وانیل:کمی

شکر برای مایه خمیر :یک قاشق غذا خوری

مایه خمیر :یک قاشق غذا خوری

آب ولرم : نصف استکان

روغن مایع :یک چهارم پیمانه

مواد لازم برای کرم پیراشکی

آرد سفید:نصف پیمانه

شکر :یک پیمانه

آب :یک  پیمانه

وانیل :یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه : 

ابتدا مایه خمیر وشکر را  با نصف استکان آب ولرم مخلوط می کنیم(.بهتر است ظرف فلزی نباشد )وبعد روی آنر امی پوشانیم ودر جای گرم می گذاریم بعد از حدود ده دقیقه حجم ان دو برابر می شود .

روغن و ۱ پیمانه آب  وشکر را با کمی وانیل (در صورت دلخواه ) به هم می زنیم و مایه خمیر وآرد را به ان اضافه می کنیم .البته آرد را به تدریج به آن اضافه می کنیم تا زمانی که به دست نچسبد.

نکته مهم :در ابتدای اضافه کردن آرد همیشه با قاشق آرد را با بقیه مواد مخلوط کنید تا زمانی که اونقدر خمیر سنگین شود که نتونید با قاشق به هم بزنید اینطوری دستتون خمیری نمی شه و گول نمی خورید ومرتب آرد اضافه نمی کنید،حالا روی خمیر را می پوشانیم ودر جایی  گرم می گذاریم تا حجم آن دوبرابر شود .

سپس با وردنه خمیر را به قطر یک سانتی متر باز می کنیم .وبا ته لیوان قالب دایره ای می زنیم .آنها در سینی می چینیم ومجددا حدود ده تا پانزده دقیقه نگه می داریم تا حجم آن بیشتر شود .

در مدت ور اومدن خمیر، کرم پیراشکی را درست می کنیم .آرد وشکر را مخلوط می کنیم وبعد آب را کم کم به آن اضافه می کنیم .تا یکدست شود .وروی حرارت ملایم می گذاریم وهم می زنیم تا بوی خامی آرد برودوغلیظ شود ودر آخر هم وانیل را به آن اضافه می کنیم .(غلظت اون باید شبیه ماست  چکیده بشه )

در یک ماهیتابه بزرگ وبا دیواره بلند به اندازه کافی روغن می ریزیم لازم نیست روغن روی پیراشکی ها را بگیره .وقتی روغن کاملا داغ شد پیراشکی ها را در ماهیتابه می چینیم و به اون دست نمی زنیم تا پف کنه ویکطرف اون سرخ بشه بعد اونها را برمی گردونیم تا طرف دیگه سرخ بشه.

.پیراشکی ها در صافی می گذاریم تا روغن اون بره و وقتی کمی خنک شد در کنار اون ها شکافی ایجاد می کنیم وبه اندازه یک قاشق کرم داخل شکاف می گذاریم

می تونیم برای زیبایی وخوشمزه گی روی پیراشکی ها را با پودر قند ویا شکلات آب شده تزیین کنیم .



به شما پیشنهاد میکنیم :





اسموتی شلیل


موس مخملی(brown velvet Mousse)


شیک قهوه و کاکائو


شیرینی میکادو






نظرات شما


roya :
سلام من درست کردم عالی شددددددد
مرسی
فقط خمیرش خیلی میچسبید بیشتر از چهار پیمانه هم ارد ریختم ولی بشدت میچسبه
******************
سلام میزان جذب آردها متفاوته
با ورز دادن زیاد درست میشه
ساسی :
عالی شد ممنون بابت سایت خوبتون فقط من به جای یه قاشق شکر دو قاشق زدم که شیرینیش خیلی اندازه بود
******************

نوش جان دوست عزیز
ندا :

عالیه
به جای مایه خمیر از چی میشه استفاده کرد که همون کیفیت رو بهمون بده
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

--------------------------

ممنونم

تو بعضی دستورا بیکینگ پودر رو میشه جایگزین کرد...اما همون خمیرمایه نتیجه بهتری داره

نازنین بانو :

ممنون مریم جون،عالی بود

 

**************

 

خواهش میکنم نازنین جان

سپیده :

سلام
پیراشکی را یه بار درست کردم عالی بود! اما دفعه دوم خراب شد و اصلا پف نکرد. علتش چی میتونسته باشه؟(دفعه دوم از آرد شیرینی پزی استفاده نکردم و شکر بیشتری اضافه کردم که شیرینتر بشه)
ممنون

 

*****************

 

آرد رو الک کردید؟معمولا آردهای معمولی رو باید بیشتر از سه بار الک کرد. اگر خمیرتون پف نکرد احتمالا مشکل از خمیر مایع بود.از خمیرمایع تون مطمئنید؟ اگر داخل روغن پف نکرد به این علته که شما خمیر رو خیلی نازک برداشتید. دوباره امتحان کنید با رعایت تمام نکاتش

نازي :

يه كم دير گفتيد

همش خورده شد

امشب ساندويچ مرغ مكزيكي رو درست مي كنم
چطوري براتون عكس بفرستم ؟

*******************************

سلام عزیزم برام ایمیل کن به این آدرس

info@chefartist.ir

نازي :

سلام
من امروز درست كردم بسيار عالي شد
ممنونم

**********************

سلام عزیزم

خوشحالم کردی نوش جان

کاش عکسشو برام میفرستادی

سارا :

به به چه خوشمزه به نظر میاد

**************

مرسی دوست عزیزم

فاطمه :

واااااااااااااااای دلم خواست مریم جوووووووون عجب چیزیههییییی

***************************

مرسی عزیزم

درست کن و لذت ببر

فاطی :
ممنون از دستور
ولی کاش منبعش و می نوشتی
مطبخ رویا
نگین :

سلام عزیزم. دستت درد نکنه گلم. عالی شده.

شاد باشی

**********************

سلام عزیزم

ممنونم دوست عزیزم

 

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: