مریم بانو


 

 

میبینید چه تزئین زیبایی این دلمه داره؟ کار دوست عزیزم مامان نگار هست. بریم سراغ دستورش

مواد لازم برای تهیه بیست تا دلمه:

گوشت چرخ کرده         300 گرم

برنج                         نصف پیمانه

لپه                          نصف پیمانه

سبزی معطر              نصف پیمانه

پیاز                         دو عدد

زرشک                    سه قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا لپه و برنج رو جداگانه میپزیم اما باید حواسمون باشه خیلی برنج نرم نشه فقط یکم گره اش باز بشه کافیه. برگهای دلمه تازه و جون رو جدا میکنیم خوب میشوریم و میزارم تو یه قابلمه و روش اب میریزیم و میزاریم یه جوش بزنه تا نرم بشه. بعد ابکش میکنیم و زمان میدیم تا خنک بشه. تو این فاصله میریم سراغ درست کردن مایع دلمه. پیاز رو خلالی خرد میکنیم و میزاریم سرخ بشه. بعد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم. دو تا قاشق رب گوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم و همینطور سبزی معطر رو. یکم که تفت دادیم برنج و لپه رو بهش اضافه میکنیم وقتی یه تفت خورد خاموشش میکنیم. زرشک رو هم تو این مرحله اضافه میکنیم.

برگها را دو عدد دو عدد داخل هم قرار میدهیم بطوریکه شکاف برگها گرفته شود بعد کمى از مایه دلمه وسط برگ میریزیم و اطراف برگ را روى هم میگذاریم و دلمه را محکم میپیچیم . البته باید دقت کرد که دلمه ها کوچک و ظریف پیچیده شوند.بعد دلمه ها را نزدیک هم یعنى بدون فاصله در ظرف میچینیم .چند تا قاشق روغن هم داخل قابلمه میریزیم و میزاریم تا با شعله ملایم دلمه ها بپزه. اگه لازم شد کمی آب هم اضافه میکنیم. نوش جان

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کتلت مرغ و سبزیجات


پیراشکی گوشت 2


کیک لبو


خوراک لوبیا سبز






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است